Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 hari raya kasi hadiah

Go down 
AuthorMessage
Apptifo
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 13
Join date : 03/04/2017

PostSubject: hari raya kasi hadiah   Tue Jul 11, 2017 5:59 am

hi salam semua dan hari raya.
korg dapat byk ke duit hari raya ni?
aku semakin kurang dah, byk saudara kat luar negara, nk ambil duit raya pun susah
Back to top Go down
Relismug
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 5
Join date : 05/04/2017

PostSubject: Re: hari raya kasi hadiah   Tue Jul 11, 2017 6:22 am

Apptifo wrote:
hi salam semua dan hari raya.
korg dapat byk ke duit hari raya ni?
aku semakin kurang dah, byk saudara kat luar negara, nk ambil duit raya pun susah
ya, aku dapat banyak duit raya, ada yang bagi e duit, seperti boost app duit credit, boost app ni aku baru tau semasa raya ni, banyak offer kat dalam app ni juga....
Back to top Go down
aishamalik
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 06/10/2016

PostSubject: Re: hari raya kasi hadiah   Tue Jul 11, 2017 3:40 pm

Relismug wrote:
Apptifo wrote:
hi salam semua dan hari raya.
korg dapat byk ke duit hari raya ni?
aku semakin kurang dah, byk saudara kat luar negara, nk ambil duit raya pun susah
ya, aku dapat banyak duit raya, ada yang bagi e duit, seperti boost app duit credit, boost app ni aku baru tau semasa raya ni, banyak offer kat dalam app ni juga....

I tak pernah dgr apps ni mungkin masih baru lagi. I risau akan keselamatan apps ni sbb tak byk org guna juga.
Back to top Go down
Lilyfatiha
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 06/10/2016

PostSubject: Re: hari raya kasi hadiah   Tue Jul 11, 2017 3:49 pm

aishamalik wrote:
Relismug wrote:
Apptifo wrote:
hi salam semua dan hari raya.
korg dapat byk ke duit hari raya ni?
aku semakin kurang dah, byk saudara kat luar negara, nk ambil duit raya pun susah
ya, aku dapat banyak duit raya, ada yang bagi e duit, seperti boost app duit credit, boost app ni aku baru tau semasa raya ni, banyak offer kat dalam app ni juga....

I tak pernah dgr apps ni mungkin masih baru lagi. I risau akan keselamatan apps ni sbb tak byk org guna juga.

I rasa eduit sgt bahaya sbb guna apps yg masih baru dn seperti aishahmalik cakap, nanti u sudah bank in duit tapi org tu tak dpt terima. Ruginya nanti.
Back to top Go down
mashimallo
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 12/07/2017

PostSubject: Re: hari raya kasi hadiah   Wed Jul 12, 2017 10:37 am

Relismug wrote:
Apptifo wrote:
hi salam semua dan hari raya.
korg dapat byk ke duit hari raya ni?
aku semakin kurang dah, byk saudara kat luar negara, nk ambil duit raya pun susah
ya, aku dapat banyak duit raya, ada yang bagi e duit, seperti boost app duit credit, boost app ni aku baru tau semasa raya ni, banyak offer kat dalam app ni juga....

wah menarik je , zaman skrg ni dah maju sgt ..apps ni bole guna utk smua prepaid ke ? ada byk offer , offer apa pulak kt apps topup ni ?? Neutral Neutral Neutral confused confused confused
Back to top Go down
kempunga
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 12
Join date : 04/07/2016

PostSubject: Re: hari raya kasi hadiah   Thu Jul 13, 2017 12:42 am

aishamalik wrote:

I tak pernah dgr apps ni mungkin masih baru lagi. I risau akan keselamatan apps ni sbb tak byk org guna juga.

selamat je la, top up rm5 cuba dulu, jika x berjaya baru report, aku dah cuba top up rm50, dapat credit boost.... x kena tipu
Back to top Go down
kempunga
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 12
Join date : 04/07/2016

PostSubject: Re: hari raya kasi hadiah   Thu Jul 13, 2017 12:43 am

mashimallo wrote:

wah menarik je , zaman skrg ni dah maju sgt ..apps ni bole guna utk smua prepaid ke ? ada byk offer , offer apa pulak kt apps topup ni ?? Neutral Neutral Neutral confused confused confused  

yer btl bole guna smua prepaid .senang gunakan apps ini tanpa keluar cari kedai .Boleh lar jimatkan masa ..ah aha offer dia mcm bole hantar hadiah utk sesipa pon blh dengan pilih vouchers mcm Fave, Lazada, Zalora, dengan diskaun to 60%. best kan... `~~Lagi pon, bagi smua pengguna prepaid blh dpt rebat tunai sehingga 10% dengan setiap prabayar teratas sehingga 31 Julai. cheers cheers cheers


Last edited by kempunga on Tue Jul 18, 2017 10:05 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
azlan thor
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 12
Join date : 16/03/2017

PostSubject: Re: hari raya kasi hadiah   Thu Jul 13, 2017 3:03 pm

kempunga wrote:
mashimallo wrote:

wah menarik je , zaman skrg ni dah maju sgt ..apps ni bole guna utk smua prepaid ke ? ada byk offer , offer apa pulak kt apps topup ni ?? Neutral Neutral Neutral confused confused confused  

ye, aku dapat beli steam wallet and lazada discount dgn boost app ni, jimat duit lagi, nak share dgn kawan aku pon

ada discount pulak , discount apa ni ?? tak phama ni apps boost topup kan kenapa ada discount lazada pulak ??? ada apa2 kelebihan kt apps ni selain drpd toup ke ?? silent
Back to top Go down
Ahmad44
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 30/06/2017

PostSubject: Re: hari raya kasi hadiah   Thu Jul 13, 2017 4:36 pm

kempunga wrote:
aishamalik wrote:

I tak pernah dgr apps ni mungkin masih baru lagi. I risau akan keselamatan apps ni sbb tak byk org guna juga.

selamat je la, top up rm5 cuba dulu, jika x berjaya baru report, aku dah cuba top up rm50, dapat credit boost.... x kena tipu

I pun top up dan cuba, boleh je guna apps ni. ada voucher boleh pilih lagi , jom la cuba sikit haha
ada points lagi lepas top up
Back to top Go down
Ahmad44
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 30/06/2017

PostSubject: Re: hari raya kasi hadiah   Thu Jul 13, 2017 4:51 pm

mashimallo wrote:
Relismug wrote:
Apptifo wrote:
hi salam semua dan hari raya.
korg dapat byk ke duit hari raya ni?
aku semakin kurang dah, byk saudara kat luar negara, nk ambil duit raya pun susah
ya, aku dapat banyak duit raya, ada yang bagi e duit, seperti boost app duit credit, boost app ni aku baru tau semasa raya ni, banyak offer kat dalam app ni juga....

wah menarik je , zaman skrg ni dah maju sgt ..apps ni bole guna utk smua prepaid ke ? ada byk offer , offer apa pulak kt apps topup ni ?? Neutral Neutral Neutral confused confused confused  

kan canggih sekarang... ada fungsi boleh berikan hadiah kepada orang lain.. boleh je download dan cuba , x rugi pun
rasa excited klaw I send gift guna ni huhu
Back to top Go down
Apptifo
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 13
Join date : 03/04/2017

PostSubject: Re: hari raya kasi hadiah   Mon Jul 17, 2017 6:10 am

Relismug wrote:
ya, aku dapat banyak duit raya, ada yang bagi e duit, seperti boost app duit credit, boost app ni aku baru tau semasa raya ni, banyak offer kat dalam app ni juga....

ape ko buat dgn duit raya ni? boost app credit, ko pakai beli coupon juga ke?
Back to top Go down
Apptifo
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 13
Join date : 03/04/2017

PostSubject: Re: hari raya kasi hadiah   Mon Jul 17, 2017 6:17 am

Ahmad44 wrote:
I pun top up dan cuba, boleh je guna apps ni. ada voucher boleh pilih lagi , jom la cuba sikit haha
ada points lagi lepas top up

ya, aku baru je pakai app ni beli lazada discount voucher, jimat duit dari boost app ni
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: hari raya kasi hadiah   

Back to top Go down
 
hari raya kasi hadiah
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Mobile-
Jump to: