Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 kat mana boleh dpt cari old school muzik?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
maslinah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 15/03/2017

PostSubject: kat mana boleh dpt cari old school muzik?   Tue Jul 25, 2017 7:26 am

nak tanya skt, kat mana boleh dpt cari old school muzik?
mcm susah je skrg nak dpt lagu mcm ni.
Back to top Go down
lyn
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 07/11/2016

PostSubject: Re: kat mana boleh dpt cari old school muzik?   Tue Jul 25, 2017 7:33 am

maslinah wrote:
nak tanya skt, kat mana boleh dpt cari old school muzik?
mcm susah je skrg nak dpt lagu mcm ni.

boleh cuba search kat google atau youtube,
rasanya boleh dpt kut.
kalau tak cuba cari dlm muzik apps mcm fm?
Back to top Go down
ari yy
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 05/12/2016

PostSubject: Re: kat mana boleh dpt cari old school muzik?   Tue Jul 25, 2017 3:53 pm

lyn wrote:
boleh cuba search kat google atau youtube,
rasanya boleh dpt kut.
kalau tak cuba cari dlm muzik apps mcm fm?
Muzik app saya rasa pasti ada...
Spotify atau JOOX mungkin blh fit kegemaran anda
Back to top Go down
tabitha23
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 07/12/2016

PostSubject: Re: kat mana boleh dpt cari old school muzik?   Tue Jul 25, 2017 5:36 pm

Saya lihat di XPAX walla punya website ada byk muzik app kat partner list situ....Bawah column muzik walla
Pergi tengoklah....Ade Yonder music, JOOX, Raku, kkbox dll
Back to top Go down
kambingKampung
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 06/07/2017

PostSubject: Re: kat mana boleh dpt cari old school muzik?   Wed Jul 26, 2017 3:48 pm

tabitha23 wrote:
Saya lihat di XPAX walla punya website ada byk muzik app kat partner list situ....Bawah column muzik walla
Pergi tengoklah....Ade Yonder music, JOOX, Raku, kkbox dll

XPAX walla ni dah lama kot masa raya dgn time cuti tu byk org guna plan ni jee kan klaw tak salah i lar promosi plan ni kan dah abis still bole beli plan ni lagi ke ? bkn dah takde ke ? cyclops
Back to top Go down
bearbear
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 06/07/2017

PostSubject: Re: kat mana boleh dpt cari old school muzik?   Wed Jul 26, 2017 4:03 pm

tabitha23 wrote:
Saya lihat di XPAX walla punya website ada byk muzik app kat partner list situ....Bawah column muzik walla
Pergi tengoklah....Ade Yonder music, JOOX, Raku, kkbox dll


aq nak tanya , speed plan ni laju ke tak ...sbb partner dia ok lar klaw spped tak tu mmg tak guna plan jugak kan ...klaq spped line ia k ..ok lar kan ... alien alien alien alien
Back to top Go down
jamilah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 06/10/2016

PostSubject: Re: kat mana boleh dpt cari old school muzik?   Fri Jul 28, 2017 1:47 am

kambingKampung wrote:
tabitha23 wrote:
Saya lihat di XPAX walla punya website ada byk muzik app kat partner list situ....Bawah column muzik walla
Pergi tengoklah....Ade Yonder music, JOOX, Raku, kkbox dll

XPAX walla ni dah lama kot masa raya dgn time cuti tu byk org guna plan ni jee kan klaw tak salah i lar promosi plan ni kan dah abis still bole beli plan ni lagi ke ? bkn dah takde ke ? cyclops

yg habis tu promosi data berganda masa ramadhan tu je . masa tu dpt dua kali apa yg dpt kuota skrg , tapi skrg masih elok je plan ni ada byk org masih guna jugak sbb dia punya harga tu memg masih berbaloi lar ...rm 1 je utk sehari klaw nak sebulan tu rm 3 utk stim lagu terhad , kalw bagi video tu rm 7 je urk seminggu utk 10gb so kira ok dah kan... afro


Last edited by jamilah on Fri Jul 28, 2017 11:30 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
jamilah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 06/10/2016

PostSubject: Re: kat mana boleh dpt cari old school muzik?   Fri Jul 28, 2017 1:50 am

tabitha23 wrote:
Saya lihat di XPAX walla punya website ada byk muzik app kat partner list situ....Bawah column muzik walla
Pergi tengoklah....Ade Yonder music, JOOX, Raku, kkbox dll


rasanya apps mcm spotify lebih byk pilihan, siap boleh donwload lagu, tapi walla ni tak partner dgn spotify tapi ada byk partners yg mmg famous jugak . geek
Back to top Go down
mashimallo
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 12/07/2017

PostSubject: Re: kat mana boleh dpt cari old school muzik?   Fri Jul 28, 2017 12:53 pm

jamilah wrote:
tabitha23 wrote:
Saya lihat di XPAX walla punya website ada byk muzik app kat partner list situ....Bawah column muzik walla
Pergi tengoklah....Ade Yonder music, JOOX, Raku, kkbox dll


rasanya apps mcm spotify lebih byk pilihan, siap boleh donwload lagu, tapi walla ni tak partner dgn spotify tapi ada byk partners yg mmg famous jugak . geek

aq tak phma lar kowng ni , guna je lar wifi utk downla lagu siap2 kt ph je , senang lagi kot , takde terhad pon wifi lagi laju kot . bom
Back to top Go down
3456
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 07/12/2016

PostSubject: Re: kat mana boleh dpt cari old school muzik?   Fri Jul 28, 2017 5:03 pm

jamilah wrote:
rasanya apps mcm spotify lebih byk pilihan, siap boleh donwload lagu, tapi walla ni tak partner dgn spotify tapi ada byk partners yg mmg famous jugak . geek

Xpax nyata nanti akan datang tu....Dulu x ade Yonder muzik punya, skrg jugak jadi partner
Saya dengar kat youtube lagu ni tentang Walla, mmg best
https://www.youtube.com/watch?v=c1j8xMSUtTQ&feature=youtu.be
Back to top Go down
tabitha23
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 07/12/2016

PostSubject: Re: kat mana boleh dpt cari old school muzik?   Fri Jul 28, 2017 6:17 pm

mashimallo wrote:
aq tak phma lar kowng ni , guna je lar wifi utk downla lagu siap2 kt ph je , senang lagi kot , takde terhad pon wifi lagi laju kot . bom
Bukan semua org ada Wi-fi kat rumah sebab mcm saya tinggal perseorangan guna data je cukuplah...lagi pon klaw guna data hp ko bole strim kt online mana2 je ,  takyah tunggu lar balik umah baru connect dgn wifi kot.
Muzik walla ni tanpa had, bukan mcm wifi ..dkt mana2 pon ko blh buka & guna je .


Last edited by tabitha23 on Tue Aug 01, 2017 12:03 pm; edited 3 times in total
Back to top Go down
maslinah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 15/03/2017

PostSubject: Re: kat mana boleh dpt cari old school muzik?   Mon Jul 31, 2017 9:42 pm

tabitha23 wrote:
Saya lihat di XPAX walla punya website ada byk muzik app kat partner list situ....Bawah column muzik walla
Pergi tengoklah....Ade Yonder music, JOOX, Raku, kkbox dll

xpax walla ni yang ada unlimited muzik tu ke?
aku pun pernah dengar add on ni.
harap2 apps yg you sebut ni ada old school muzik Laughing
Back to top Go down
maslinah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 15/03/2017

PostSubject: Re: kat mana boleh dpt cari old school muzik?   Mon Jul 31, 2017 9:44 pm

mashimallo wrote:
jamilah wrote:
tabitha23 wrote:
Saya lihat di XPAX walla punya website ada byk muzik app kat partner list situ....Bawah column muzik walla
Pergi tengoklah....Ade Yonder music, JOOX, Raku, kkbox dll


rasanya apps mcm spotify lebih byk pilihan, siap boleh donwload lagu, tapi walla ni tak partner dgn spotify tapi ada byk partners yg mmg famous jugak . geek

aq tak phma lar kowng ni , guna je lar wifi utk downla lagu siap2 kt ph je , senang lagi kot , takde terhad pon wifi lagi laju kot . bom

klaw download kat fon memory tak cukup, klaw boleh stream muzik kat apps tak payah nak download. walla yg dia org kata tu buknlah mahal, rm3 sebulan je.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: kat mana boleh dpt cari old school muzik?   

Back to top Go down
 
kat mana boleh dpt cari old school muzik?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Kegemaran dan Hobi :: Kenangan Lagu Lama-
Jump to: