Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 penyedut asap dapur memasak (kitchen hoods)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
cici
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 5
Join date : 17/04/2017

PostSubject: Re: penyedut asap dapur memasak (kitchen hoods)   Fri Oct 06, 2017 12:17 pm

Atiqah wrote:
kalau nak yg mhal elok tengok panasonic .tapi tak banyak pilihan ada


pnsonic ok, tp mmg kalau awk tgk x byk choice pon,terhad..stju mcm popo ckp,beko kiterr tgok byk model ada n byk pattern.kalau yg mhal ckit bole claim 12thun wrranty,tp bukan suma model la bole dpt mcm tu.mgkin yg canggih atau byk kgunaan kot bole dpt mcm tu.tgk jnama laen xde la smpai 12thun..lma tuh
Back to top Go down
popo
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 3
Join date : 09/08/2017

PostSubject: Re: penyedut asap dapur memasak (kitchen hoods)   Thu Oct 05, 2017 2:47 pm

Atiqah wrote:
tasnim wrote:
aku nak tanya berbaloi tak kalau beli hood dapur ni?laki aku bising sbb ruang rumah aku xbsar,tapi dapur ada tigkap kcik je,kalau memasak tu mmg akan berbau satu rumah.kwn aku ckp okay klu pkai.ada sapa pnh guna atau jnama yg okay?bole survey slow2 kalau kna dgn harga bole bli.

elba sis tgk murah2 jerrrr.lain brand2 ade smpai 3k.mhal sgt pon buat ape,bkn nk brkampung kt dpur atau msak 24jam kan

jnama elbaa tak byk org guna lar skrg ...tapi kt ofis dgn umah i guna jnma beko dan samsungz je ..tapi pd individual i lebih suka jnama beko sbb npk modern , ada new tech lagi pon harga dia ok juga....cuba tgk kt page dwng dulu Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
Atiqah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 5
Join date : 19/07/2017

PostSubject: Re: penyedut asap dapur memasak (kitchen hoods)   Thu Oct 05, 2017 11:46 am

kalau nak yg mhal elok tengok panasonic .tapi tak banyak pilihan ada
Back to top Go down
Atiqah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 5
Join date : 19/07/2017

PostSubject: Re: penyedut asap dapur memasak (kitchen hoods)   Wed Oct 04, 2017 5:21 pm

tasnim wrote:
aku nak tanya berbaloi tak kalau beli hood dapur ni?laki aku bising sbb ruang rumah aku xbsar,tapi dapur ada tigkap kcik je,kalau memasak tu mmg akan berbau satu rumah.kwn aku ckp okay klu pkai.ada sapa pnh guna atau jnama yg okay?bole survey slow2 kalau kna dgn harga bole bli.

elba sis tgk murah2 jerrrr.lain brand2 ade smpai 3k.mhal sgt pon buat ape,bkn nk brkampung kt dpur atau msak 24jam kan
Back to top Go down
Rosmalisa
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 23/11/2016

PostSubject: Re: penyedut asap dapur memasak (kitchen hoods)   Wed Oct 04, 2017 12:47 pm

tasnim wrote:
aku nak tanya berbaloi tak kalau beli hood dapur ni?laki aku bising sbb ruang rumah aku xbsar,tapi dapur ada tigkap kcik je,kalau memasak tu mmg akan berbau satu rumah.kwn aku ckp okay klu pkai.ada sapa pnh guna atau jnama yg okay?bole survey slow2 kalau kna dgn harga bole bli.

Penyedut asap dapur tu design baru mesti mahal, tapi rumah aku gune kipas pengudaraan je.. mudah nak bersih lagipun xsampai sratus
Klau ko ade bajet plh yg byk fungsi punya, baru blh tahan lama
Back to top Go down
bella123456
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 28/04/2017

PostSubject: Re: penyedut asap dapur memasak (kitchen hoods)   Wed Oct 04, 2017 10:40 am

umh aku tak payah nak pkai2 hood ke robin hood ke ape ke. ko masak tu ko bukak luas2 tgkap..kalau mnyk tu pndai2 la lap ape.lgpun mhal jgk bnda tu.umh mrtua aku pkai yg tu tp kpas dlm hood dia tu bsing bla on.
Back to top Go down
iko
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 11/07/2017

PostSubject: Re: penyedut asap dapur memasak (kitchen hoods)   Tue Oct 03, 2017 2:28 pm

tasnim wrote:
aku nak tanya berbaloi tak kalau beli hood dapur ni?laki aku bising sbb ruang rumah aku xbsar,tapi dapur ada tigkap kcik je,kalau memasak tu mmg akan berbau satu rumah.kwn aku ckp okay klu pkai.ada sapa pnh guna atau jnama yg okay?bole survey slow2 kalau kna dgn harga bole bli.

mmg pon tak kisah rmah kecik ke bsr ke klaw masak mmg dah lantai jadi minyak sgt lagi pon bau busuk minyak...dkt rnah akak ni guna hood jugak ..tgk lar nak beli modal mcm mn. nak beli besar ke kecik ?cuba gi survey kt kedai elec tgk dwng akan bgi suggestion ..... Laughing flower


Last edited by iko on Wed Oct 04, 2017 10:52 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
tasnim
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 4
Join date : 19/04/2017

PostSubject: penyedut asap dapur memasak (kitchen hoods)   Mon Oct 02, 2017 12:50 pm

aku nak tanya berbaloi tak kalau beli hood dapur ni?laki aku bising sbb ruang rumah aku xbsar,tapi dapur ada tigkap kcik je,kalau memasak tu mmg akan berbau satu rumah.kwn aku ckp okay klu pkai.ada sapa pnh guna atau jnama yg okay?bole survey slow2 kalau kna dgn harga bole bli.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: penyedut asap dapur memasak (kitchen hoods)   

Back to top Go down
 
penyedut asap dapur memasak (kitchen hoods)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Asas Sembang-sembang :: Buletin MSembang2-
Jump to: