Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Selamat Datang Ipnone 8

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
kamarul
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 5
Join date : 30/08/2017

PostSubject: Selamat Datang Ipnone 8   Sat Oct 14, 2017 10:37 am

Yeah!! Iphone 8 akan datang Malaysia. Saya dapat tahu daripada kawan saya promosi Iphone 8 akan diadakan pada 20 October 2017 di BLUE CUBE Iconic, Sunway Pyramid. Nak kongsi kepada peminat Iphone. cheers cheers cheers
Back to top Go down
Nida
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 30/08/2017

PostSubject: Re: Selamat Datang Ipnone 8   Sat Oct 14, 2017 10:40 am

Betul ke? nak pergi tengok lah!!! Ada apa promosi dekat sana? Ajak gang saya pergi jalan- jalan.
Back to top Go down
Melody22
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 15/10/2017

PostSubject: Re: Selamat Datang Ipnone 8   Sun Oct 15, 2017 11:10 am

kamarul wrote:
Yeah!! Iphone 8 akan datang Malaysia. Saya dapat tahu daripada kawan saya promosi Iphone 8 akan diadakan pada 20 October 2017 di BLUE CUBE Iconic, Sunway Pyramid. Nak kongsi kepada peminat Iphone. cheers cheers cheers

mestilah ramai orang ari tu kan2 , baik i tunggu market price dia drop dulu baru beli haha
Back to top Go down
Melody22
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 15/10/2017

PostSubject: Re: Selamat Datang Ipnone 8   Sun Oct 15, 2017 11:18 am

Nida wrote:
Betul ke? nak pergi tengok lah!!! Ada apa promosi dekat sana? Ajak gang saya pergi jalan- jalan.

satu benda je i nak tahu , klaw nak amik phone dgn celcom ni kan , kena contract berapa lama ? takut je nnt nak tukar telco susah sikit
Back to top Go down
vitkk007
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 3
Join date : 02/04/2012

PostSubject: Re: Selamat Datang Ipnone 8   Sun Oct 15, 2017 12:20 pm

Nida wrote:
Betul ke? nak pergi tengok lah!!! Ada apa promosi dekat sana? Ajak gang saya pergi jalan- jalan.

mesti lah ada promosi kat sana nanti sebab saya dgr dorang akan bagi harga yg bagus2 kalau kita subscribe ke celcom first plan.. dapat harga RM 99 dgn RM 999 tuuuuuuu... harap2 boleh dapat la sebab ianya terlalu terhad
Back to top Go down
vitkk007
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 3
Join date : 02/04/2012

PostSubject: Re: Selamat Datang Ipnone 8   Sun Oct 15, 2017 12:22 pm

Melody22 wrote:

satu benda je i nak tahu , klaw nak amik phone dgn celcom ni kan , kena contract berapa lama ? takut je nnt nak tukar telco susah sikit

kalau saya tak silap lah 24bulan je contract.. make sure u kena bayar je lah plan tu kalau tak, kena bayar penalty.. hehehe selalunye mcm tu lah kalau nak phone murah
Back to top Go down
Atiqah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 5
Join date : 19/07/2017

PostSubject: Re: Selamat Datang Ipnone 8   Mon Oct 16, 2017 2:54 pm

20 aribln je ke ada promosi?1 ari je? mcm best je..bpk mhal giler kot ip8 ..harap ada rezeki lah
Back to top Go down
Nordin
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 2
Join date : 11/10/2017

PostSubject: Re: Selamat Datang Ipnone 8   Mon Oct 16, 2017 4:48 pm

kamarul wrote:
Yeah!! Iphone 8 akan datang Malaysia. Saya dapat tahu daripada kawan saya promosi Iphone 8 akan diadakan pada 20 October 2017 di BLUE CUBE Iconic, Sunway Pyramid. Nak kongsi kepada peminat Iphone. cheers cheers cheers

Knpa prlu beli guna plan celcom ni? Tk rasa ke korang kena byr lbih untk 1 iphone tu. Pdahal korang boleh dpt murah klau beli kt apple store. Tiap bulan nk byr mhal beb. Laughing
Back to top Go down
Nida
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 30/08/2017

PostSubject: Re: Selamat Datang Ipnone 8   Mon Oct 16, 2017 9:36 pm


mesti lah ada promosi kat sana nanti sebab saya dgr dorang akan bagi harga yg bagus2 kalau kita subscribe ke celcom first plan.. dapat harga RM 99 dgn RM 999 tuuuuuuu... harap2 boleh dapat la sebab ianya terlalu terhad[/quote]

ada promosi macam tu? kena sign up dulu keh? tengok sahaja tak boleh? hahaha... Tapi Iphone memang saya suka... pergi tengok lah tak kira nak beliatau tidak...
Back to top Go down
Jane90
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 16/10/2017

PostSubject: Re: Selamat Datang Ipnone 8   Mon Oct 16, 2017 10:16 pm

kamarul wrote:
Yeah!! Iphone 8 akan datang Malaysia. Saya dapat tahu daripada kawan saya promosi Iphone 8 akan diadakan pada 20 October 2017 di BLUE CUBE Iconic, Sunway Pyramid. Nak kongsi kepada peminat Iphone. cheers cheers cheers

cheers ! thanks ! I dah lama tunggu ketibaan hari ni. excited gila, thx for the good news ya !
Back to top Go down
Ajirah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 3
Join date : 30/08/2017

PostSubject: Re: Selamat Datang Ipnone 8   Tue Oct 17, 2017 9:51 pm

Knpa prlu beli guna plan celcom ni? Tk rasa ke korang kena byr lbih untk 1 iphone tu. Pdahal korang boleh dpt murah klau beli kt apple store. Tiap bulan nk byr mhal beb. Laughing [/quote]

Sebab boleh dapat harga yang murah kalau kamu beli I-phone dengan pelan telco, jangan rasa bayaran bulan macam naik tanggungan sendiri, kamu boleh dapat internet dan banyak servis percuma, Bukan bayar pelan telco lepas tak dapat apa-apa benda.
Back to top Go down
kamarul
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 5
Join date : 30/08/2017

PostSubject: Re: Selamat Datang Ipnone 8   Tue Oct 17, 2017 9:55 pm

Jom pergi bersama-sama semua, dapatkan Iphone dengan harga yang terendah....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Selamat Datang Ipnone 8   

Back to top Go down
 
Selamat Datang Ipnone 8
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Mobile-
Jump to: