Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Kopi O ...ooo data kaw kaw krng manis

Go down 
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
maslinah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 15/03/2017

PostSubject: Re: Kopi O ...ooo data kaw kaw krng manis   Thu Dec 14, 2017 6:21 am



Hahaha... tapi promosi ni bukan sentiasa... jika tiap2 bulan ada dua kali ganda free semua lagi happy... rm7 seminggu dpt 20gb sudah cukup... prepaid blh kawal kredit kita... jadi bila nak guna topup shj... itu saya suka dia...[/quote]


aku rasa promosi xpax tu sll ada masa perayaan, nanti masa thn baru akan ada lg kut, tapi sementara ini i beli utk tengok drama cuti sek akhir thn ni, anak tak sekolah i free sgt, blh beli data 20gb tu utk tengok drama.
Back to top Go down
Lilyfatiha
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 06/10/2016

PostSubject: Re: Kopi O ...ooo data kaw kaw krng manis   Thu Dec 14, 2017 7:41 pm

maslinah wrote:


Hahaha... tapi promosi ni bukan sentiasa... jika tiap2 bulan ada dua kali ganda free semua lagi happy... rm7 seminggu dpt 20gb sudah cukup... prepaid blh kawal kredit kita... jadi bila nak guna topup shj... itu saya suka dia...


aku rasa promosi xpax tu sll ada masa perayaan, nanti masa thn baru akan ada lg kut, tapi sementara ini i beli utk tengok drama cuti sek akhir thn ni, anak tak sekolah i free sgt, blh beli data 20gb tu utk tengok drama.[/quote]
i juga berharap promosi ni blh hingga infinity haha sbb memang best la ade berganda data, selepas ade berganda data, i tak perlu cari wifi semasa kat luar dn i blh menonton video dgn syok nya haha
Back to top Go down
Lilyfatiha
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 06/10/2016

PostSubject: Re: Kopi O ...ooo data kaw kaw krng manis   Fri Dec 15, 2017 5:01 am

Konari wrote:
Tapi yg plan ini hanya utk prepaid punya kan? X berapa berminatlah kalau nak aku tukar ke prepaid ni, kerana agak susahlah mau reload setiap bulan, guna postpaid tu boleh terus bayar dari bank acc setiap bulan.

Haha i setuju bukan semua org mau prepaid pelan sbb lain org lain pendapat, kloi u ade byk budjet u blh guna postpaid, kloi tak de ,mungkin blh cuba prepaid sbb tak perlu komit setiap bulan.
Back to top Go down
suria
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 16/12/2017

PostSubject: Re: Kopi O ...ooo data kaw kaw krng manis   Sat Dec 16, 2017 8:03 am

Lilyfatiha wrote:
Konari wrote:
Tapi yg plan ini hanya utk prepaid punya kan? X berapa berminatlah kalau nak aku tukar ke prepaid ni, kerana agak susahlah mau reload setiap bulan, guna postpaid tu boleh terus bayar dari bank acc setiap bulan.

Haha i setuju bukan semua org mau prepaid pelan sbb lain org lain pendapat, kloi u ade byk budjet u blh guna postpaid, kloi tak de ,mungkin blh cuba prepaid sbb tak perlu komit setiap bulan.

i pernah compare yg postpaid dgn prepaid, rasanya skrg prepaid lg berbaloi drp postpaid, dulu prepaid kadar call dgn data internet semua lebih mahal drp postpaid, tpi skrg prepaid byk buat promosi kat data internet. huhu, tapi cepatnya promosi xpax hasbis, sampai akhir bulan ni je. rasanya aku kena beli cepat2 sblm promosi habis. Very Happy
Back to top Go down
lyn
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 07/11/2016

PostSubject: Re: Kopi O ...ooo data kaw kaw krng manis   Sat Dec 16, 2017 8:09 am

suria wrote:
Lilyfatiha wrote:
Konari wrote:
Tapi yg plan ini hanya utk prepaid punya kan? X berapa berminatlah kalau nak aku tukar ke prepaid ni, kerana agak susahlah mau reload setiap bulan, guna postpaid tu boleh terus bayar dari bank acc setiap bulan.

Haha i setuju bukan semua org mau prepaid pelan sbb lain org lain pendapat, kloi u ade byk budjet u blh guna postpaid, kloi tak de ,mungkin blh cuba prepaid sbb tak perlu komit setiap bulan.

i pernah compare yg postpaid dgn prepaid, rasanya skrg prepaid lg berbaloi drp postpaid, dulu prepaid kadar call dgn data internet semua lebih mahal drp postpaid, tpi skrg prepaid byk buat promosi kat data internet. huhu, tapi cepatnya promosi xpax hasbis, sampai akhir bulan ni je. rasanya aku kena beli cepat2 sblm promosi habis. Very Happy

lagi 2 minggu je promosi habis? aku baru nak beli utk video walla tu tengok drama. rasanya aku kena beli 2 kali weekly punya data video walla baru cukup, dpt 40gb blh puas2 tengok drama online. Laughing
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Kopi O ...ooo data kaw kaw krng manis   

Back to top Go down
 
Kopi O ...ooo data kaw kaw krng manis
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Kopitiam Corner-
Jump to: