Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Ada app yang bagus boleh disyorkan ?

Go down 
AuthorMessage
Buzz
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 19/12/2017

PostSubject: Ada app yang bagus boleh disyorkan ?   Tue Dec 19, 2017 3:11 pm

App macam boleh bayar apa-apa dengan mudah macam boleh top up benda dengan satu click saja
Back to top Go down
Dingo
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 19/12/2017

PostSubject: Re: Ada app yang bagus boleh disyorkan ?   Tue Dec 19, 2017 3:24 pm

Ada satu app boost app, ini boost app ada ciri macam boleh top up prepaid dan bayar bill, awak boleh cuba guna
Back to top Go down
Konari
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 11/10/2017

PostSubject: Re: Ada app yang bagus boleh disyorkan ?   Wed Dec 20, 2017 8:09 am

Dingo wrote:
Ada satu app boost app, ini boost app ada ciri macam boleh top up prepaid dan bayar bill, awak boleh cuba guna

Boost app ni boleh percaya ke ni? Mcm x pernah dengar pun org yg ade guna app ni. Nanti kalau kena tipu nak cari siapa utk claim balik tu? Ku lebih rela guna cara yg lama sajalah, terus ke kedai telefon bimbit utk topup, walaupun agak susah tetapi selamat.
Back to top Go down
DesaRosa
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 11/10/2017

PostSubject: Re: Ada app yang bagus boleh disyorkan ?   Wed Dec 20, 2017 8:14 am

Dingo wrote:
Ada satu app boost app, ini boost app ada ciri macam boleh top up prepaid dan bayar bill, awak boleh cuba guna

Lama dulu aku pernah cuba utk guna app ni, tapi lepas register tu x dpt login pula, kata apa tidak wujud akaun dgn nama ini, apa pasal? Lepas tu aku pun x berminat lagi utk cuba sudah, mau login juga x dpt, jgn kata mau aku guna utk topup bla bla bla.
Back to top Go down
Tornado
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 20/12/2017

PostSubject: Re: Ada app yang bagus boleh disyorkan ?   Wed Dec 20, 2017 6:43 pm

Konari wrote:
Dingo wrote:
Ada satu app boost app, ini boost app ada ciri macam boleh top up prepaid dan bayar bill, awak boleh cuba guna

Boost app ni boleh percaya ke ni? Mcm x pernah dengar pun org yg ade guna app ni. Nanti kalau kena tipu nak cari siapa utk claim balik tu? Ku lebih rela guna cara yg lama sajalah, terus ke kedai telefon bimbit utk topup, walaupun agak susah tetapi selamat.

app ni boleh percaya la , dulu memang tak ramai orang guna tapi sekarang awak boleh tengok sekitar awak sudah ada banyak orang gunakannya , guna app ni memang boleh pasti dapat banyak faedah
Back to top Go down
Wizard
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 20/12/2017

PostSubject: Re: Ada app yang bagus boleh disyorkan ?   Wed Dec 20, 2017 6:58 pm

DesaRosa wrote:
Dingo wrote:
Ada satu app boost app, ini boost app ada ciri macam boleh top up prepaid dan bayar bill, awak boleh cuba guna

Lama dulu aku pernah cuba utk guna app ni, tapi lepas register tu x dpt login pula, kata apa tidak wujud akaun dgn nama ini, apa pasal? Lepas tu aku pun x berminat lagi utk cuba sudah, mau login juga x dpt, jgn kata mau aku guna utk topup bla bla bla.

mungkin dulu app ni tak berapa canggih , sekarang mereka sudah betulkan semua masalah dalam boost app ini , dan sekarang ramai orang bagi review yang baik selepas gunanya , mesti sudah okay la tu
Back to top Go down
Rummy
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 11/05/2017

PostSubject: Re: Ada app yang bagus boleh disyorkan ?   Wed Dec 20, 2017 10:06 pm

ya betul guna app ini memang bagus , korang tak kan rugi kalau guna app ini serta dengan faedahnya
Back to top Go down
Boomer
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 20/12/2017

PostSubject: Re: Ada app yang bagus boleh disyorkan ?   Wed Dec 20, 2017 10:18 pm

selain daripada app yang mereka cakap ni , ada lagi app yang bagus dan popular yang ada ciri macam ini , awak boleh cuba cari
Back to top Go down
Kicks
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 21/12/2017

PostSubject: Re: Ada app yang bagus boleh disyorkan ?   Thu Dec 21, 2017 12:46 am

DesaRosa wrote:
Dingo wrote:
Ada satu app boost app, ini boost app ada ciri macam boleh top up prepaid dan bayar bill, awak boleh cuba guna

Lama dulu aku pernah cuba utk guna app ni, tapi lepas register tu x dpt login pula, kata apa tidak wujud akaun dgn nama ini, apa pasal? Lepas tu aku pun x berminat lagi utk cuba sudah, mau login juga x dpt, jgn kata mau aku guna utk topup bla bla bla.

ya betul ,dulu saya pun ada guna app ni , betul betul ada banyak masalah , dalam dia ada cakap boleh dapat apa apa diskaun baucer pun tak ada , dulu percaya sangat dengan app ni ,tapi sekarang sudah tak boleh percaya dah
Back to top Go down
Combobo
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 21/12/2017

PostSubject: Re: Ada app yang bagus boleh disyorkan ?   Thu Dec 21, 2017 12:59 am

dengar kawan saya cakap app ni tak berapa boleh percaya , kadang kala , boleh dapat faedah , tapi banyak kali tak dapat pun , app ni tipu orang saja la , jangan guna app ni , guna app lain lebih baik
Back to top Go down
LightBulb
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 22/12/2017

PostSubject: Re: Ada app yang bagus boleh disyorkan ?   Fri Dec 22, 2017 6:37 pm

Combobo wrote:
dengar kawan saya cakap app ni tak berapa boleh percaya , kadang kala , boleh dapat faedah , tapi banyak kali tak dapat pun , app ni tipu orang saja la , jangan guna app ni , guna app lain lebih baik

semua orang punya pandangan semuanya tak sama , kalau mereka sedang guna app ni , maksudnya mereka percaya kepada app ni sebab tulah mereka download app tu , mungkin ada orang tak suka guna app ni ,lepas tu mereka nak guna app lain , itu betul betul kena tengok pandangan orang
Back to top Go down
Buzz
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 19/12/2017

PostSubject: Re: Ada app yang bagus boleh disyorkan ?   Fri Dec 22, 2017 6:44 pm

terima kasih atas cadangan korang , cadangan korang betul bantu saya dalam menyelesai masalah saya ni , saya akan cuba guna app yang disyorkan oleh korang ni , terima kasih banyak
Back to top Go down
TicTac
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 24/12/2017

PostSubject: Re: Ada app yang bagus boleh disyorkan ?   Sun Dec 24, 2017 12:22 am

Combobo wrote:
dengar kawan saya cakap app ni tak berapa boleh percaya , kadang kala , boleh dapat faedah , tapi banyak kali tak dapat pun , app ni tipu orang saja la , jangan guna app ni , guna app lain lebih baik

Kalau ada masalah boleh cuba tanya kat customer service mrk tu, biasanya mrk agak pantas utk tengok dan cuba utk menyelesaikan masalah penggunanya.
Back to top Go down
TicTac
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 24/12/2017

PostSubject: Re: Ada app yang bagus boleh disyorkan ?   Sun Dec 24, 2017 12:24 am

LightBulb wrote:
Combobo wrote:
dengar kawan saya cakap app ni tak berapa boleh percaya , kadang kala , boleh dapat faedah , tapi banyak kali tak dapat pun , app ni tipu orang saja la , jangan guna app ni , guna app lain lebih baik

semua orang punya pandangan semuanya tak sama , kalau mereka sedang guna app ni , maksudnya mereka percaya kepada app ni sebab tulah mereka download app tu , mungkin ada orang tak suka guna app ni ,lepas tu  mereka nak guna app lain , itu betul betul kena tengok pandangan orang

Mmg lah mcm tu tapi kalau utk saya, sepanjang masa ini app Boost ni lah yg terbaik pernah saya guna. Perkhidmatannya bagus serta ada bagi bonus voucher pula, mmg rugi kalau x guna.
Back to top Go down
Azureen
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 13/10/2017

PostSubject: Re: Ada app yang bagus boleh disyorkan ?   Sun Dec 24, 2017 1:10 am

TicTac wrote:
LightBulb wrote:
Combobo wrote:
dengar kawan saya cakap app ni tak berapa boleh percaya , kadang kala , boleh dapat faedah , tapi banyak kali tak dapat pun , app ni tipu orang saja la , jangan guna app ni , guna app lain lebih baik

semua orang punya pandangan semuanya tak sama , kalau mereka sedang guna app ni , maksudnya mereka percaya kepada app ni sebab tulah mereka download app tu , mungkin ada orang tak suka guna app ni ,lepas tu  mereka nak guna app lain , itu betul betul kena tengok pandangan orang

Mmg lah mcm tu tapi kalau utk saya, sepanjang masa ini app Boost ni lah yg terbaik pernah saya guna. Perkhidmatannya bagus serta ada bagi bonus voucher pula, mmg rugi kalau x guna.

Betul tu, kalau guna apps yg lain dia hanya dpt guna utk reload saja, mana ada fungsi lain mcm Boost yg sambil reload masih ada bagi points utk voucher2 mcm Lazada, Zalora dan sebagainya? Lebih dari itu,sekarang kalau register utk akaun baru bagi Boost, mrk ada beri RM8 kredit terus ke akaun anda, jadi jgn lepaskan peluang ni.
Back to top Go down
Cyberzzz
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 24/12/2017

PostSubject: Re: Ada app yang bagus boleh disyorkan ?   Sun Dec 24, 2017 1:20 am

Combobo wrote:
dengar kawan saya cakap app ni tak berapa boleh percaya , kadang kala , boleh dapat faedah , tapi banyak kali tak dapat pun , app ni tipu orang saja la , jangan guna app ni , guna app lain lebih baik

Aku rasa mrk pun x ade cakap yg semestinya 100% akan dpt reward kan? Hanya kata ada kemungkinan saja, tapi lebih baik lah drpd apa2 pun blh dpt, sekurang kurangnya masih ada kemungkinan tu, tengok nasib sendiri lah.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Ada app yang bagus boleh disyorkan ?   

Back to top Go down
 
Ada app yang bagus boleh disyorkan ?
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Kopitiam Corner-
Jump to: