Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 TEKA-TEKI YANG LAYAK DIBERI PENAMPAR !!!…

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
mawarmerah
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 21
Join date : 30/06/2009
Location : dibumi tuhan

Character sheet
Sembang-sembang malaysian: Kamu tidak akan pernah tahu bila kamu akan jatuh cinta. Namun apabila sampai saatnya itu,

PostSubject: TEKA-TEKI YANG LAYAK DIBERI PENAMPAR !!!…   Tue Nov 03, 2009 8:55 pm

) Lubang ape yang rasanye hangat, nikmat dan nyaman?
Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pastu lu tido balik….
2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M opp!!! salah EPL laaa
3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
Answer: Kuih salah bikin.


4) Binatang ape yang power dlm bab berKarate?
Answer: Kuda belang….cube kira brape black belt dia ade.
5) Siape yang menemukan dompet kulit?
Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan kepada saye.
7) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
Answer: Pintu yang ade tulis ‘TARIK’
Cool Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki…siapakah saya?
Answer: Pembohong…
9) Apa dia ‘Jauh di mata, dekat di hati’?
Answer: Usus
10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
Answer: Kutu rambut
11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
Answer: Neneknye si katak
12) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
Answer: Sbb lelaki ni kan ‘buaya’
13) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
Answer:Sekretari baik………………’Selamat pagi Boss’
Sekretari kurang baik………..’Dah pagi ni Boss’

14) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
Answer: Dua-dua tak kenal korang…heheheh
15) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
Answer: Tukang gali kubur
16) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
Answer: Tahi hidung
17) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
Answer: Dua-dua kalau dah ‘kringgg’ bole diangkat…
18) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa …gile ape…
19) Gajah terbang dengan ape?
Answer: Dengan susah payah……
Hahahahahahahahhhahahahh !!!!!!!
Back to top Go down
prince_Izzati
Deputy Inspector General ( Administrator)
Deputy Inspector General ( Administrator)


Posts : 71
Join date : 01/11/2009
Age : 26
Location : mana2 je..............

PostSubject: Re: TEKA-TEKI YANG LAYAK DIBERI PENAMPAR !!!…   Mon Nov 09, 2009 12:55 pm

wakakakakakakaka

lawak nye............
Back to top Go down
NadiWan
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 14/07/2016

PostSubject: Re: TEKA-TEKI YANG LAYAK DIBERI PENAMPAR !!!…   Fri Jul 15, 2016 6:48 pm

prince_Izzati wrote:
wakakakakakakaka

lawak nye............

lawak je? x ade jawapan? lol!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: TEKA-TEKI YANG LAYAK DIBERI PENAMPAR !!!…   Today at 4:06 pm

Back to top Go down
 
TEKA-TEKI YANG LAYAK DIBERI PENAMPAR !!!…
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Lepak Dan Santai :: Teka Teki-
Jump to: