Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 InstaForex - Company News

Go down 
Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24  Next
AuthorMessage
Michael scotfield
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 111
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Feb 15, 2018 9:46 pm

azam575 wrote:
abu85 wrote:
instafx_N9 wrote:

Chancy Deposit: 10 000 USD hanya pada bulan Februari

Pedagang yang dihormati!

Untuk menghormati Sukan Olimpik Musim Sejuk di Pyeongchang pada bulan Februari, kami meningkatkan bonus sehingga 10 000 USD dalam kempen Chancy Deposit! Jadi sekarang, jika anda mendepositkan akaun anda sehingga 28 Februari, anda akan berpeluang untuk memenangi 10 000 USD. Kempen Chancy Deposit diadakan di kalangan pelanggan InstaForex setiap bulan, dan setiap kali jumlah bonus berubah.

Ikuti keputusan Sukan Olimpik dengan kami dan dapatkan 10 000 USD untuk akaun dagangan anda pada bulan Februari ini!



Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10583.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian


khas untuk bulan february sahaja.. bonus sehingga 10 000usd... saya yg deposit tu... sila register untuk chancy deposit... mana tahu anda salah seorang yang bertuah

hadiah lumayan untuk yang deposit dalam bulan january ini. sila layari laman web rasmi instaforex untuk terma dan syarat pertandingan

Makin meningkat ye tuan hadiah dr instaforex
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 240
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Feb 15, 2018 11:42 pm

Michael scotfield wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
instafx_N9 wrote:

Chancy Deposit: 10 000 USD hanya pada bulan Februari

Pedagang yang dihormati!

Untuk menghormati Sukan Olimpik Musim Sejuk di Pyeongchang pada bulan Februari, kami meningkatkan bonus sehingga 10 000 USD dalam kempen Chancy Deposit! Jadi sekarang, jika anda mendepositkan akaun anda sehingga 28 Februari, anda akan berpeluang untuk memenangi 10 000 USD. Kempen Chancy Deposit diadakan di kalangan pelanggan InstaForex setiap bulan, dan setiap kali jumlah bonus berubah.

Ikuti keputusan Sukan Olimpik dengan kami dan dapatkan 10 000 USD untuk akaun dagangan anda pada bulan Februari ini!



Sumber: https://www.instaforex.com/company_news/10583.html

Salam Sejahtera,
Pengurus Perhubungan Awam
https://www.instaforex.com/ms/ - InstaForex Companies Group
https://www.instaforex.com/ms/online_support_chat.php - Pertolongan langsung atas talian


khas untuk bulan february sahaja.. bonus sehingga 10 000usd... saya yg deposit tu... sila register untuk chancy deposit... mana tahu anda salah seorang yang bertuah

hadiah lumayan untuk yang deposit dalam bulan january ini. sila layari laman web rasmi instaforex untuk terma dan syarat pertandingan

Makin meningkat ye tuan hadiah dr instaforex

hadiah meningkat khas untuk trader instaforex. jumlah deposit untuk layak ke pertandingan ini pun meningkat juga. jom masuk pertandingan instaforex chancy deposit
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Feb 16, 2018 7:15 pm

jom trade di broker terbaek no 1 di asia iaitu instaforex.

byk kelebihan yg anda dapat bila trade di broker instaforex
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 240
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Feb 16, 2018 8:37 pm

abu85 wrote:
jom trade di broker terbaek no 1 di asia iaitu instaforex.

byk kelebihan yg anda dapat bila trade di broker instaforex

jangan lupa jadi ahli kelab instaforex, banyak kelebihan yang trader akan dapat seperti bonus tambahan setiap kali melakukan deposit
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 240
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Mon Feb 19, 2018 9:21 pm

InstaFX Selangor wrote:
KEPERLUAN MARGIN UNTUK BEBERAPA INSTRUMEN DAGANGAN AKAN DIUBAH

[img:9c1e]https://forex-images.ifxdb.com/company_news/userfiles/Time_390x270_v2[1].png[/img:9c1e]

Sila ambil perhatian bahawa, sebahagian daripada proses mengoptimumkan keadaan perdagangan, bermula pada 7 Februari 2018, margin untuk semua CFDs pada saham dan indeks saham akan berubah. Lihat maklumat mengenai keperluan margin baru di laman web dengan spesifikasi instrumen perdagangan.

https://www.instaforex.com/company_news/10557.html

harap2 trader tak lupa dengan berita mengenai perubahan margin beberapa instrumen di instaforex. boleh dapatkan maklumat terkini di laman web rasmi instaforex
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Mon Feb 19, 2018 11:48 pm

azam575 wrote:
InstaFX Selangor wrote:
KEPERLUAN MARGIN UNTUK BEBERAPA INSTRUMEN DAGANGAN AKAN DIUBAH

[img:9028]https://forex-images.ifxdb.com/company_news/userfiles/Time_390x270_v2[1].png[/img:9028]

Sila ambil perhatian bahawa, sebahagian daripada proses mengoptimumkan keadaan perdagangan, bermula pada 7 Februari 2018, margin untuk semua CFDs pada saham dan indeks saham akan berubah. Lihat maklumat mengenai keperluan margin baru di laman web dengan spesifikasi instrumen perdagangan.

https://www.instaforex.com/company_news/10557.html

harap2 trader tak lupa dengan berita mengenai perubahan margin beberapa instrumen di instaforex. boleh dapatkan maklumat terkini di laman web rasmi instaforex

tu la utk forex tidak terkesan dengan news ini
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 240
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Feb 20, 2018 10:34 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
InstaFX Selangor wrote:
KEPERLUAN MARGIN UNTUK BEBERAPA INSTRUMEN DAGANGAN AKAN DIUBAH

[img:90af]https://forex-images.ifxdb.com/company_news/userfiles/Time_390x270_v2[1].png[/img:90af]

Sila ambil perhatian bahawa, sebahagian daripada proses mengoptimumkan keadaan perdagangan, bermula pada 7 Februari 2018, margin untuk semua CFDs pada saham dan indeks saham akan berubah. Lihat maklumat mengenai keperluan margin baru di laman web dengan spesifikasi instrumen perdagangan.

https://www.instaforex.com/company_news/10557.html

harap2 trader tak lupa dengan berita mengenai perubahan margin beberapa instrumen di instaforex. boleh dapatkan maklumat terkini di laman web rasmi instaforex

tu la utk forex tidak terkesan dengan news ini

trader boleh mendapatkan berita berita terkini terus ke email dengan subscribe newsletter instaforex. aktifkan di laman web instaforex segera
Back to top Go down
Michael scotfield
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 111
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Feb 20, 2018 11:01 pm

abu85 wrote:
jom trade di broker terbaek no 1 di asia iaitu instaforex.

byk kelebihan yg anda dapat bila trade di broker instaforex

Broker instaforex open market pukul berapa ye tuan?
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Feb 20, 2018 11:56 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
jom trade di broker terbaek no 1 di asia iaitu instaforex.

byk kelebihan yg anda dapat bila trade di broker instaforex

Broker instaforex open market pukul berapa ye tuan?

pukul 6 pagi waktu malaysia
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 240
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Feb 21, 2018 10:46 pm

Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
jom trade di broker terbaek no 1 di asia iaitu instaforex.

byk kelebihan yg anda dapat bila trade di broker instaforex

Broker instaforex open market pukul berapa ye tuan?

market instaforex buka pada pukul 6 pagi Isnin setiap minggu, tuan.
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Feb 21, 2018 11:33 pm

pagi tu boleh trade gap tak... adakah instaforex akan cancle profit kita klw kita trade gap...
Back to top Go down
Michael scotfield
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 111
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Feb 22, 2018 9:59 pm

azam575 wrote:
Michael scotfield wrote:
abu85 wrote:
jom trade di broker terbaek no 1 di asia iaitu instaforex.

byk kelebihan yg anda dapat bila trade di broker instaforex

Broker instaforex open market pukul berapa ye tuan?

market instaforex buka pada pukul 6 pagi Isnin setiap minggu, tuan.

Utk market bitcoin di instaforex pun sama ke tuan?
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 240
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Feb 22, 2018 10:22 pm

abu85 wrote:
pagi tu boleh trade gap tak... adakah instaforex akan cancle profit kita klw kita trade gap...

trade GAP tiada masalah tuan , yang masalah jika tuan trade semasa news besar berlaku. ada syarat kena dioatuhi untuk trade ketika itu.
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Feb 23, 2018 12:11 am

azam575 wrote:
abu85 wrote:
pagi tu boleh trade gap tak... adakah instaforex akan cancle profit kita klw kita trade gap...

trade GAP tiada masalah tuan , yang masalah jika tuan trade semasa news besar berlaku. ada syarat kena dioatuhi untuk trade ketika itu.

ok.. cuma nak kepastian sahaja.. saya mmg tiada masalah utk withdraw jika ada trade GAP...
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 240
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Feb 23, 2018 7:51 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
pagi tu boleh trade gap tak... adakah instaforex akan cancle profit kita klw kita trade gap...

trade GAP tiada masalah tuan , yang masalah jika tuan trade semasa news besar berlaku. ada syarat kena dioatuhi untuk trade ketika itu.

ok.. cuma nak kepastian sahaja.. saya mmg tiada masalah utk withdraw jika ada trade GAP...

scalping juga dibenarkan di instaforex cuma waktu untuk close order mesti lebih 2 minit.sebaiknya saya nasihatkan trader trade day trading dan swing trading.
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Fri Feb 23, 2018 10:38 pm

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
pagi tu boleh trade gap tak... adakah instaforex akan cancle profit kita klw kita trade gap...

trade GAP tiada masalah tuan , yang masalah jika tuan trade semasa news besar berlaku. ada syarat kena dioatuhi untuk trade ketika itu.

ok.. cuma nak kepastian sahaja.. saya mmg tiada masalah utk withdraw jika ada trade GAP...

scalping juga dibenarkan di instaforex cuma waktu untuk close order mesti lebih 2 minit.sebaiknya saya nasihatkan trader trade day trading dan swing trading.

yer betul ramai yg kata utk trade di instaforex sedap swing dan intraday
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 240
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Mon Feb 26, 2018 8:38 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
pagi tu boleh trade gap tak... adakah instaforex akan cancle profit kita klw kita trade gap...

trade GAP tiada masalah tuan , yang masalah jika tuan trade semasa news besar berlaku. ada syarat kena dioatuhi untuk trade ketika itu.

ok.. cuma nak kepastian sahaja.. saya mmg tiada masalah utk withdraw jika ada trade GAP...

scalping juga dibenarkan di instaforex cuma waktu untuk close order mesti lebih 2 minit.sebaiknya saya nasihatkan trader trade day trading dan swing trading.

yer betul ramai yg kata utk trade di instaforex sedap swing dan intraday

itu kaedah dagangan paling selamat di instaforex
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Feb 27, 2018 12:48 am

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
pagi tu boleh trade gap tak... adakah instaforex akan cancle profit kita klw kita trade gap...

trade GAP tiada masalah tuan , yang masalah jika tuan trade semasa news besar berlaku. ada syarat kena dioatuhi untuk trade ketika itu.

ok.. cuma nak kepastian sahaja.. saya mmg tiada masalah utk withdraw jika ada trade GAP...

scalping juga dibenarkan di instaforex cuma waktu untuk close order mesti lebih 2 minit.sebaiknya saya nasihatkan trader trade day trading dan swing trading.

yer betul ramai yg kata utk trade di instaforex sedap swing dan intraday

itu kaedah dagangan paling selamat di instaforex

klw guna ea ok tak ... ramai yg trade kat insta gunaea jugak
Back to top Go down
Michael scotfield
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 111
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Feb 27, 2018 11:35 pm

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
pagi tu boleh trade gap tak... adakah instaforex akan cancle profit kita klw kita trade gap...

trade GAP tiada masalah tuan , yang masalah jika tuan trade semasa news besar berlaku. ada syarat kena dioatuhi untuk trade ketika itu.

ok.. cuma nak kepastian sahaja.. saya mmg tiada masalah utk withdraw jika ada trade GAP...

scalping juga dibenarkan di instaforex cuma waktu untuk close order mesti lebih 2 minit.sebaiknya saya nasihatkan trader trade day trading dan swing trading.

Memang terbaik broker instaforex
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 240
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Tue Feb 27, 2018 11:43 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
pagi tu boleh trade gap tak... adakah instaforex akan cancle profit kita klw kita trade gap...

trade GAP tiada masalah tuan , yang masalah jika tuan trade semasa news besar berlaku. ada syarat kena dioatuhi untuk trade ketika itu.

ok.. cuma nak kepastian sahaja.. saya mmg tiada masalah utk withdraw jika ada trade GAP...

scalping juga dibenarkan di instaforex cuma waktu untuk close order mesti lebih 2 minit.sebaiknya saya nasihatkan trader trade day trading dan swing trading.

yer betul ramai yg kata utk trade di instaforex sedap swing dan intraday

itu kaedah dagangan paling selamat di instaforex

klw guna ea ok tak ... ramai yg trade kat insta gunaea jugak

di instaforex, trader boleh berdagang menggunakan Expert Advisor atau pun robot. instaforex tidak pernah menghalang trader dari menggunakannya
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Feb 28, 2018 12:31 am

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
pagi tu boleh trade gap tak... adakah instaforex akan cancle profit kita klw kita trade gap...

trade GAP tiada masalah tuan , yang masalah jika tuan trade semasa news besar berlaku. ada syarat kena dioatuhi untuk trade ketika itu.

ok.. cuma nak kepastian sahaja.. saya mmg tiada masalah utk withdraw jika ada trade GAP...

scalping juga dibenarkan di instaforex cuma waktu untuk close order mesti lebih 2 minit.sebaiknya saya nasihatkan trader trade day trading dan swing trading.

yer betul ramai yg kata utk trade di instaforex sedap swing dan intraday

itu kaedah dagangan paling selamat di instaforex

klw guna ea ok tak ... ramai yg trade kat insta gunaea jugak

di instaforex, trader boleh berdagang menggunakan Expert Advisor atau pun robot. instaforex tidak pernah menghalang trader dari menggunakannya

klw mcm tu bagus la.. saya mmg nak cari robot utk run di instaforex...
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 240
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Wed Feb 28, 2018 7:32 pm

abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
pagi tu boleh trade gap tak... adakah instaforex akan cancle profit kita klw kita trade gap...

trade GAP tiada masalah tuan , yang masalah jika tuan trade semasa news besar berlaku. ada syarat kena dioatuhi untuk trade ketika itu.

ok.. cuma nak kepastian sahaja.. saya mmg tiada masalah utk withdraw jika ada trade GAP...

scalping juga dibenarkan di instaforex cuma waktu untuk close order mesti lebih 2 minit.sebaiknya saya nasihatkan trader trade day trading dan swing trading.

yer betul ramai yg kata utk trade di instaforex sedap swing dan intraday

itu kaedah dagangan paling selamat di instaforex

klw guna ea ok tak ... ramai yg trade kat insta gunaea jugak

di instaforex, trader boleh berdagang menggunakan Expert Advisor atau pun robot. instaforex tidak pernah menghalang trader dari menggunakannya

klw mcm tu bagus la.. saya mmg nak cari robot utk run di instaforex...

tuan boleh sewa vps instaforex atau melakukan sejumlah deposit untuk mendapatkan vps percuma setiap bulan. tuan boleh run kan robot itu di vps
Back to top Go down
abu85
sargent major (lower rank)
sargent major (lower rank)


Posts : 79
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Mar 01, 2018 12:41 am

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
pagi tu boleh trade gap tak... adakah instaforex akan cancle profit kita klw kita trade gap...

trade GAP tiada masalah tuan , yang masalah jika tuan trade semasa news besar berlaku. ada syarat kena dioatuhi untuk trade ketika itu.

ok.. cuma nak kepastian sahaja.. saya mmg tiada masalah utk withdraw jika ada trade GAP...

scalping juga dibenarkan di instaforex cuma waktu untuk close order mesti lebih 2 minit.sebaiknya saya nasihatkan trader trade day trading dan swing trading.

yer betul ramai yg kata utk trade di instaforex sedap swing dan intraday

itu kaedah dagangan paling selamat di instaforex

klw guna ea ok tak ... ramai yg trade kat insta gunaea jugak

di instaforex, trader boleh berdagang menggunakan Expert Advisor atau pun robot. instaforex tidak pernah menghalang trader dari menggunakannya

klw mcm tu bagus la.. saya mmg nak cari robot utk run di instaforex...

tuan boleh sewa vps instaforex atau melakukan sejumlah deposit untuk mendapatkan vps percuma setiap bulan. tuan boleh run kan robot itu di vps

utk package yg rendah brp EA boleh digunakan
Back to top Go down
Michael scotfield
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 111
Join date : 03/11/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Mar 01, 2018 10:57 pm

kayssen wrote:
forex the best

Betul tuan,instaforex broker terbaik
Back to top Go down
azam575
Junior Cadet
Junior Cadet


Posts : 240
Join date : 08/12/2017

PostSubject: Re: InstaForex - Company News   Thu Mar 01, 2018 11:32 pm

azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
azam575 wrote:
abu85 wrote:
pagi tu boleh trade gap tak... adakah instaforex akan cancle profit kita klw kita trade gap...

trade GAP tiada masalah tuan , yang masalah jika tuan trade semasa news besar berlaku. ada syarat kena dioatuhi untuk trade ketika itu.

ok.. cuma nak kepastian sahaja.. saya mmg tiada masalah utk withdraw jika ada trade GAP...

scalping juga dibenarkan di instaforex cuma waktu untuk close order mesti lebih 2 minit.sebaiknya saya nasihatkan trader trade day trading dan swing trading.

yer betul ramai yg kata utk trade di instaforex sedap swing dan intraday

itu kaedah dagangan paling selamat di instaforex

klw guna ea ok tak ... ramai yg trade kat insta gunaea jugak

di instaforex, trader boleh berdagang menggunakan Expert Advisor atau pun robot. instaforex tidak pernah menghalang trader dari menggunakannya

klw mcm tu bagus la.. saya mmg nak cari robot utk run di instaforex...

tuan boleh sewa vps instaforex atau melakukan sejumlah deposit untuk mendapatkan vps percuma setiap bulan. tuan boleh run kan robot itu di vps

saya cadangkan tuan hanya membuka satu instance mt4 instaforex dan run kat beberapa EA di chart mt4. pastikan EA itu ada mempunyai magicnumber yang tersendiri
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: InstaForex - Company News   

Back to top Go down
 
InstaForex - Company News
Back to top 
Page 10 of 24Go to page : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 17 ... 24  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Perniagaan :: Portal E-Bisnes-
Jump to: