Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Blackberry Curve 9320

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
meesuhaimee
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 22/03/2012

PostSubject: Blackberry Curve 9320   Mon Jul 30, 2012 10:42 pm

ni nak tanya ttg BB model ni la...ada sesiapa yg dah beli ker...BB lama I dah rosak..ni tgh pikir nak ambil BB baru ni ker atau Iphone 4 lol....tolong komen sikit..
Back to top Go down
clow78
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 13/07/2012

PostSubject: Re: Blackberry Curve 9320   Tue Jul 31, 2012 1:59 pm

Org seperti saya yg selalu suka SMS , emel , FB dan Twitter, saya rasa guna BB lebih mudah dari guna iPhone…. BB baru ni ada blackberry OS 7.1 platform, maknanya lebih cepat, pintar dan best…. Oh ya ada lagi… BB ni ada 3G/HSDPA jugak… ok harap u pilih phone u plg sesuai untuk u Very Happy
cheers
Back to top Go down
meesuhaimee
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 22/03/2012

PostSubject: Re: Blackberry Curve 9320   Wed Aug 01, 2012 3:38 pm

Eerrr。。。 ada sambungan 3G/HSDPA... macam ni bermaksud i perlu ada sambungan yang lebih cepat dan kukuh???? Berapa harga kalau BB baru ni berbanding Iphone 4???
Back to top Go down
leeyinghung
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 02/08/2012

PostSubject: Re: Blackberry Curve 9320   Thu Aug 02, 2012 3:00 pm

Iphone 4S sekarang harganya RM2k lebih dan BB bar ni RM799 saje…. Tapi kalau u ambik contract lagi murah… saya beli BB tu dari Celcom RM38 saje! Kalau u nak boleh check harga harga kat link ni… huhuhu lol!
celcom.com.my/smartphones/
Back to top Go down
titipoh
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 20/03/2012

PostSubject: Re: Blackberry Curve 9320   Fri Aug 03, 2012 9:37 am

Dengan ada 3G/HSDPA mestilah perlu ada rangkaian data yang bagus… Sekarang ada Celcom First WiFi yang baru dilancarkan… apa kata ambil mereka punya advance / Pro pakage lol..
Macam ni anda boleh guna WiFi mereka hampir di semua tempat… Yang penting tu ialah ia adalah PERCUMA….
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Blackberry Curve 9320   Today at 4:06 pm

Back to top Go down
 
Blackberry Curve 9320
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Mobile-
Jump to: