Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Masa utk beli Blackberry, RM300 off!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
miniang
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 16
Join date : 06/02/2012

PostSubject: Masa utk beli Blackberry, RM300 off!   Thu Oct 10, 2013 9:57 pm

utk sesape yg nk beli fon baru,blh lah beli skang sbb celcom ade promosi utk blackberry. blackberry ni bagus gak kan.skang mmg murah lah,harga dia cuma RM938 dan ade lg RM300 off!best kan?korang rasa baloi x beli ni?
Back to top Go down
qqshop55
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 23/05/2013

PostSubject: Re: Masa utk beli Blackberry, RM300 off!   Fri Oct 11, 2013 7:26 pm

I nampak Blackberry Z30 ni dekat Seng Heng bagi harga RM 1998. Kalau bayar dengan credit card , boleh buat 0% instalment lagi. Boleh saya tanya yang RM300 rebata tu sampai bila? Sebabd yang ni tak ada mention dekat wedsite tu. Offer ni betul2 ada ke?
Back to top Go down
happyday90
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 22
Join date : 01/10/2013

PostSubject: Re: Masa utk beli Blackberry, RM300 off!   Sat Oct 12, 2013 1:29 pm

Blackberry keluar mobile baru lagi? Saya rasa tahun ni dah keluar banyak smart phone baru la. macam Samsung Note 3, Galaxy S4 dan HTC ONE X+ .syg pilih Samsung Note 3 sebab spec besar dan nipis tapi harge mahal sangat. Telco lagi ada bagi offer yang lebih baik tak?
Back to top Go down
miniang
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 16
Join date : 06/02/2012

PostSubject: Re: Masa utk beli Blackberry, RM300 off!   Sun Oct 13, 2013 1:56 pm

alamak lupa bg tau, maaf ye, yg RM300 off tu cuma ade kat Blue Cube Sunway Iconic ajer..kat tempat lain mmg x de promo nie..dan ari ni ari yg terakhir.. klo mmg nk beli kena cpt cpt lah eh..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Masa utk beli Blackberry, RM300 off!   Today at 4:09 pm

Back to top Go down
 
Masa utk beli Blackberry, RM300 off!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Mobile-
Jump to: