Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Dah nak raya weiii !!!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
SamBunk
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 04/11/2016

PostSubject: Re: Dah nak raya weiii !!!   Mon Jun 05, 2017 8:55 am

Nadhir wrote:
Iman93 wrote:
aku rasa bukan sahaja  masa raya ni saja line jadi lambat...line lempah macam kura kura dah aku berasa dari berapa minggu lepas..ada line tapi xdapat melayari internet ..line celcom kadang kadang pun macam ni

Tak semestinya masalah line jugak sbb ada kawan aku yg problem dgn phone dia yg xleh nak detect line sngt. Try ko g check phone ko dulu sbb line aku laju je steady. Kalau raya tu memang line busy sikit nak2 kalau malam raya tu busy sikit. Okay je aku guna xpax raya promotion tahun2 lepas.

Aku pun suka gak guna xpax raya yg promotion tu senang sikit sbb bnyk bagi freebies. Kena manfaatkan segala promotion yg ada. Gituu.
Back to top Go down
SamBunk
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 04/11/2016

PostSubject: Re: Dah nak raya weiii !!!   Mon Jun 05, 2017 8:54 am

Siti Sarah wrote:
SamBunk wrote:
Ho ho ho balik kampung, ho ho ho balik kampung. Dah nak raya dah. Kejap je rasa. Ingat tahun lepas baru je beraya tup tup dah nak raya tahun ni. Balik raya ni kena fikir line apa yang jadi kat kampung laa kalau tak mereput line slow. Naik update insta pun x lepas nanti. Crying or Very sad lol!

Kampung aku pun ok juga.... Aku skrg nk fikir nk tukar x.... kampung kamu kat mana ye?

Kampung aku nogori sembilan. Line sini okay je sbb duk dgr ramai duk ckp tak ada line tak ada line. Hello nogori pon line laju. Kau ado. kuikui
Back to top Go down
Nadhir
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 11/10/2016

PostSubject: Re: Dah nak raya weiii !!!   Sun Jun 04, 2017 10:58 pm

Iman93 wrote:
aku rasa bukan sahaja  masa raya ni saja line jadi lambat...line lempah macam kura kura dah aku berasa dari berapa minggu lepas..ada line tapi xdapat melayari internet ..line celcom kadang kadang pun macam ni

Tak semestinya masalah line jugak sbb ada kawan aku yg problem dgn phone dia yg xleh nak detect line sngt. Try ko g check phone ko dulu sbb line aku laju je steady. Kalau raya tu memang line busy sikit nak2 kalau malam raya tu busy sikit. Okay je aku guna xpax raya promotion tahun2 lepas.
Back to top Go down
Nadhir
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 11/10/2016

PostSubject: Re: Dah nak raya weiii !!!   Sun Jun 04, 2017 10:55 pm

ladybommer wrote:
Siti Sarah wrote:
Aku dulu pernah guna xpax... Tapi dah lama tukar... Skrg plan in blh tahan juga.... Mungkin nk tukar balik...

Comment mcm lari tajuk jeee...

Xpax line mcm siput. Guna line kat kampung lagi teruk.

Kalau kat kampung memang semua line slow weii tapi celcom xpax sekarang tengah upgrade line dia. Kat kampung aku dah laju dah cuma dulu je slow sikit. Atas area jugak dpt line coverage ke tak.
Back to top Go down
khairul
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 11
Join date : 26/09/2016

PostSubject: Re: Dah nak raya weiii !!!   Fri Jun 02, 2017 11:32 am

Iman93 wrote:
aku rasa bukan sahaja  masa raya ni saja line jadi lambat...line lempah macam kura kura dah aku berasa dari berapa minggu lepas..ada line tapi xdapat melayari internet ..line celcom kadang kadang pun macam ni

Skrg pun dah lambat?? Kdg2 je... Semua telco pun akan mcm tu... aku lagi ok dengan celcom. Tempat aku berbukit2 telco lain x ada line.
Back to top Go down
khairul
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)
avatar

Posts : 11
Join date : 26/09/2016

PostSubject: Re: Dah nak raya weiii !!!   Fri Jun 02, 2017 11:29 am

SamBunk wrote:
Ho ho ho balik kampung, ho ho ho balik kampung. Dah nak raya dah. Kejap je rasa. Ingat tahun lepas baru je beraya tup tup dah nak raya tahun ni. Balik raya ni kena fikir line apa yang jadi kat kampung laa kalau tak mereput line slow. Naik update insta pun x lepas nanti. Crying or Very sad lol!

Line slow ke??? Kampung kamu kat mana?? Aku selalu update insta ok je... no problem je... Aku tunggu dia upgrade 4G+
Back to top Go down
Iman93
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 10/03/2017

PostSubject: Re: Dah nak raya weiii !!!   Wed May 31, 2017 9:02 pm

Siti Sarah wrote:
Aku dulu pernah guna xpax... Tapi dah lama tukar... Skrg plan in blh tahan juga.... Mungkin nk tukar balik...
aku boleh beri cadangan kat kamu jangan tukar balik nombor tu dulu, lebih baik kamu buat survey kat tempat tinggal kamu dulu ada internet tak sebab sekarang ni line dah jadi kura kura xdapat guna tau
Back to top Go down
Iman93
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 10/03/2017

PostSubject: Re: Dah nak raya weiii !!!   Wed May 31, 2017 8:53 pm

aku rasa bukan sahaja masa raya ni saja line jadi lambat...line lempah macam kura kura dah aku berasa dari berapa minggu lepas..ada line tapi xdapat melayari internet ..line celcom kadang kadang pun macam ni
Back to top Go down
LadyJane
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 3
Join date : 12/10/2016

PostSubject: Re: Dah nak raya weiii !!!   Wed May 31, 2017 1:43 pm

SamBunk wrote:
Ho ho ho balik kampung, ho ho ho balik kampung. Dah nak raya dah. Kejap je rasa. Ingat tahun lepas baru je beraya tup tup dah nak raya tahun ni. Balik raya ni kena fikir line apa yang jadi kat kampung laa kalau tak mereput line slow. Naik update insta pun x lepas nanti. Crying or Very sad lol!

Sama laa weii. Kampung aku sama je line slow giler nak2 time raya. Kalau malam je baru laa nak laju. Siang hari memang hampeh. Kena survey dulu kampung aku tu line apa yang kuat.
Back to top Go down
ladybommer
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 14/10/2016

PostSubject: Re: Dah nak raya weiii !!!   Wed May 31, 2017 12:03 pm

SamBunk wrote:
Ho ho ho balik kampung, ho ho ho balik kampung. Dah nak raya dah. Kejap je rasa. Ingat tahun lepas baru je beraya tup tup dah nak raya tahun ni. Balik raya ni kena fikir line apa yang jadi kat kampung laa kalau tak mereput line slow. Naik update insta pun x lepas nanti. Crying or Very sad lol!

Lama lagi wei, tak sabar nak balik kampung ni...
Aq nak apply seminggu leave, tapi risau HR tak approve... Mad
Back to top Go down
ladybommer
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 14/10/2016

PostSubject: Re: Dah nak raya weiii !!!   Wed May 31, 2017 11:59 am

Siti Sarah wrote:
Aku dulu pernah guna xpax... Tapi dah lama tukar... Skrg plan in blh tahan juga.... Mungkin nk tukar balik...

Comment mcm lari tajuk jeee...

Xpax line mcm siput. Guna line kat kampung lagi teruk.
Back to top Go down
Siti Sarah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 28/04/2017

PostSubject: Re: Dah nak raya weiii !!!   Wed May 31, 2017 8:58 am

Aku dulu pernah guna xpax... Tapi dah lama tukar... Skrg plan in blh tahan juga.... Mungkin nk tukar balik...
Back to top Go down
Siti Sarah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 28/04/2017

PostSubject: Re: Dah nak raya weiii !!!   Wed May 31, 2017 8:49 am

SamBunk wrote:
Ho ho ho balik kampung, ho ho ho balik kampung. Dah nak raya dah. Kejap je rasa. Ingat tahun lepas baru je beraya tup tup dah nak raya tahun ni. Balik raya ni kena fikir line apa yang jadi kat kampung laa kalau tak mereput line slow. Naik update insta pun x lepas nanti. Crying or Very sad lol!

Kampung aku pun ok juga.... Aku skrg nk fikir nk tukar x.... kampung kamu kat mana ye?
Back to top Go down
SamBunk
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 04/11/2016

PostSubject: Dah nak raya weiii !!!   Tue May 30, 2017 1:53 pm

Ho ho ho balik kampung, ho ho ho balik kampung. Dah nak raya dah. Kejap je rasa. Ingat tahun lepas baru je beraya tup tup dah nak raya tahun ni. Balik raya ni kena fikir line apa yang jadi kat kampung laa kalau tak mereput line slow. Naik update insta pun x lepas nanti. Crying or Very sad lol!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Dah nak raya weiii !!!   

Back to top Go down
 
Dah nak raya weiii !!!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Asas Sembang-sembang :: Buletin MSembang2-
Jump to: