Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
missycheesie
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 11
Join date : 23/01/2012

PostSubject: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Mon Sep 17, 2012 5:26 pm

dua minggu lagi, sy akan berkahwin. ingin tanya adakah saya bertindak berketelaluan jika minta hadiah perkahwinan daripada kawan saya.. sebab skrng ni sy rasa hadiah lebih baik.. sy ingin senaraikan hadiah yg saya mahu.. senanglah bagi mereka.. haha.. betui tak?
Back to top Go down
thomasim87
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 12
Join date : 18/09/2012

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Tue Sep 18, 2012 10:36 am

kalao pd i.. ni x berketelaluan lah... kalao hadiah dlm senarai u x mahal sangat...x ada masalah..tapi macam manak nak tau kawan u x akan bagi u hadiah yg sama ni?

missycheesie wrote:
dua minggu lagi, sy akan berkahwin. ingin tanya adakah saya bertindak berketelaluan jika minta hadiah perkahwinan daripada kawan saya.. sebab skrng ni sy rasa hadiah lebih baik.. sy ingin senaraikan hadiah yg saya mahu.. senanglah bagi mereka.. haha.. betui tak?
Back to top Go down
sianginfinity
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 15/09/2012

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Tue Sep 18, 2012 1:34 pm

Bagi saya pula, saya lebih suka tunai sebab kita boleh beli apa-apa jua yang suka dengan wang tu. Kalau minta kawan-kawan bagi hadiah, mereka mungkin tak suka dan tak mau datang majlis kau lo What a Face
Back to top Go down
missycheesie
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 11
Join date : 23/01/2012

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Wed Sep 19, 2012 9:39 pm

sudah lama saya mahu 40" Smart Full HD LED TV with surround system untuk rumah baru sy lah..
Back to top Go down
boombee87
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 6
Join date : 19/09/2012

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Thu Sep 20, 2012 10:17 am

WAH...tau x hadiah ni sgt mahal ni...macam mana kawan u akan beli? semua ni sudah rm5 ribu... u mau mereka rompak bank ke? nasib baik i bukan kawan u!

missycheesie wrote:
sudah lama saya mahu 40" Smart Full HD LED TV with surround system untuk rumah baru sy lah..
Back to top Go down
cjaeyun
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 16/09/2012

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Thu Sep 20, 2012 2:05 pm

missycheesie wrote:
sudah lama saya mahu 40" Smart Full HD LED TV with surround system untuk rumah baru sy lah..


XD tamaknya dik ni… Tapi aku ada satu cara yang senang iaitu hanya perlu dial *128# dan kita memang dapat menang barang-barang tersebut setiap hari. Bukan tu saja, kita juga berpeluang mendapat benda-benda lain selain drpd tu! Aku sudah panggil semua kawan dial dah, dik jangan lupa sertaiku k?
Hadiah seperti:
Samsung 40" Smart Full HD LED TV
Samsung Galaxy S III
Pioneer Blu – Ray front surround system
Samsung Galaxy Tab 2.0 7"
Nikon Coolpix waterproof AW100
sangat menarikkan? jika tak faham, ikut bawah saja~

Back to top Go down
missycheesie
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 11
Join date : 23/01/2012

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Fri Sep 21, 2012 1:51 pm

cjaeyun wrote:
missycheesie wrote:
sudah lama saya mahu 40" Smart Full HD LED TV with surround system untuk rumah baru sy lah..


XD tamaknya dik ni… Tapi aku ada satu cara yang senang iaitu hanya perlu dial *128# dan kita memang dapat menang barang-barang tersebut setiap hari. Bukan tu saja, kita juga berpeluang mendapat benda-benda lain selain drpd tu! Aku sudah panggil semua kawan dial dah, dik jangan lupa sertaiku k?
Hadiah seperti:
Samsung 40" Smart Full HD LED TV
Samsung Galaxy S III
Pioneer Blu – Ray front surround system
Samsung Galaxy Tab 2.0 7"
Nikon Coolpix waterproof AW100
sangat menarikkan? jika tak faham, ikut bawah saja~


Betul ke ni ? Hanya dial *128# unuk menang hadiah setiap hari ?? Tak mungkin kut! Kalo benar, i nak cuba tiap tiap hari la..
Back to top Go down
kooixin87
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 24/09/2012

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Tue Sep 25, 2012 9:48 am

i rasa ni MLM lah.. sebab i pernah join dulu...u akan dapat semua benda tersebut lepas menyertai ... i x kan pergi lagi lah..


missycheesie wrote:
cjaeyun wrote:
missycheesie wrote:
sudah lama saya mahu 40" Smart Full HD LED TV with surround system untuk rumah baru sy lah..


XD tamaknya dik ni… Tapi aku ada satu cara yang senang iaitu hanya perlu dial *128# dan kita memang dapat menang barang-barang tersebut setiap hari. Bukan tu saja, kita juga berpeluang mendapat benda-benda lain selain drpd tu! Aku sudah panggil semua kawan dial dah, dik jangan lupa sertaiku k?
Hadiah seperti:
Samsung 40" Smart Full HD LED TV
Samsung Galaxy S III
Pioneer Blu – Ray front surround system
Samsung Galaxy Tab 2.0 7"
Nikon Coolpix waterproof AW100
sangat menarikkan? jika tak faham, ikut bawah saja~


Betul ke ni ? Hanya dial *128# unuk menang hadiah setiap hari ?? Tak mungkin kut! Kalo benar, i nak cuba tiap tiap hari la..
Back to top Go down
cjaeyun
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 16/09/2012

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Tue Sep 25, 2012 5:40 pm

Itu ialah dari Xpax, pernah dengar tak? Aku tahu mereka betul-betul menghadiahkan barang-barang sejumlah RM10k setiap hari bagi peserta yang paling bertuah. Tunggu apa sekarang? Cepatlah pergi pilih satu pakej dari Xpax. Kononnya ada surf, talk, text dan fun pack dan kamu boleh pilih mana-mana satunya sesuai. Tapi jika pilih semua pun boleh sebab lebih peluang untuk menang juga.
Back to top Go down
minzi
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 24
Join date : 28/01/2012

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Wed Sep 26, 2012 2:49 pm

kalo bagi info, bagilah info yg lengkap. hanya bagi tahu pilik pack tapi tak beritau mana untuk menangkan semua hadiah. haha.
bagi sesiapa yg ingin memenangi hadiah setiap hari, mai sini http://xpax.com.my/whatchuwant_about.php
Back to top Go down
roseflame
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 21
Join date : 27/03/2013

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Wed Mar 27, 2013 12:45 pm

woww..mintak hadiah mahal2..jgn2 senarai tu tv hd,fridge 2 pintu bole buat ais sendiri,then katil hrga 4k..sofa 5k..hahaha..beli la sendiri brg2 tu..mne kwn nak belikan utk just bg hadiah dgn u je kan..dorang pon kena pk gak bajet.kalo setakat hrga rm50 utk hadiah kawen tu ok la..ish ishh
Back to top Go down
princess love
Inspector General (Webmaster)
Inspector General (Webmaster)


Posts : 183
Join date : 30/06/2009
Location : Bumi Allah

Character sheet
Sembang-sembang malaysian: Manusia merancang,Allah merancang,perancangan Allah lebih baik

PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Thu Mar 28, 2013 1:26 am

nak wat pe kahwin mahal2..last2 lepas kawin suami tanggung hutang keliling pinggang..masa love dulu,abah love suruh love tnya bape encik suami boleh bayar..then dia cakap sekian2..skg ni kami bahagia dan taklah menanggung hutang yang byk..dah plak kami dah ade 2 anak..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?   Today at 7:32 pm

Back to top Go down
 
Berketelaluan tak kalo minta hadiah perkahwinan?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Dunia Wanita-
Jump to: