Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 nak minta cadangan daripada pengguna celcom xpax kaw kaw

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nursyafikah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 12/10/2016

PostSubject: nak minta cadangan daripada pengguna celcom xpax kaw kaw   Mon May 08, 2017 8:59 pm

sekarang ni celcom ada buat promosi baru iaitu celcom xpax kaw kaw
jadi sesiapa di sini ialah pengguna xpax kaw-kaw ni boleh tak bagi pendapat anda tentang xpax kaw-kaw
Back to top Go down
Iman93
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 10/03/2017

PostSubject: Re: nak minta cadangan daripada pengguna celcom xpax kaw kaw   Mon May 08, 2017 9:39 pm

hmm.mm
kalau awk berumur antara 18 ke 25 tahun, jadi awk dikira lyak dlm T&C untuk memohon xpax kaw-kaw ni
tapi xpax kaw kaw ada bagi extra 50% of internet data stiap kli beli tpup


Last edited by Iman93 on Thu May 11, 2017 9:43 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
babylon
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 08/05/2017

PostSubject: Re: nak minta cadangan daripada pengguna celcom xpax kaw kaw   Mon May 08, 2017 10:06 pm

plan xpax kaw kaw ni ada had pada umur pengguna untuk guna plan ni
pandangan saya pada plan ni ,kalau plan ni terbuka kepada semua umur pelanggan mesti menarik banyak pengguna untuk memilih guna plan ni
Back to top Go down
sitizeeliana
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 10/05/2017

PostSubject: Re: nak minta cadangan daripada pengguna celcom xpax kaw kaw   Wed May 10, 2017 7:24 pm

hmm..yang aku tahu pelan xpax kaw kaw ni terhad pd umo pengguna..sapa yg berminat mesti umo antra 18 ke 25 tahun..sedih aku dh trlpas,trlajak umo dah..huhu


Last edited by sitizeeliana on Thu May 11, 2017 9:47 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
sitizeeliana
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 10/05/2017

PostSubject: Re: nak minta cadangan daripada pengguna celcom xpax kaw kaw   Wed May 10, 2017 10:25 pm

lgpun aku rasa clcm line skrg bermasalah sikit tapi xtau apa punca..aku pun xpsti masalah ni jd kat tempat aku je atau semua tempat..


Last edited by sitizeeliana on Thu May 11, 2017 9:49 am; edited 1 time in total
Back to top Go down
farhanah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 10/05/2017

PostSubject: Re: nak minta cadangan daripada pengguna celcom xpax kaw kaw   Wed May 10, 2017 10:53 pm

hoho..aku berasa pelan xpax akw kaw tu bagi benefit kat aku kerana aku masih belajar kat kolej kerana lebih 50% internet data tu telah menbantu aku buat lebih banyak assignment pun xpayah bimbang internet data xcukup guna sebulan
Back to top Go down
bella123456
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 28/04/2017

PostSubject: Re: nak minta cadangan daripada pengguna celcom xpax kaw kaw   Thu May 11, 2017 9:56 am

telco lain ada bg calls & msj prcma..yg prepaid ni ada tak bg ape2 yg free ke ape ke?
Back to top Go down
jerrysiah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 12/05/2017

PostSubject: Re: nak minta cadangan daripada pengguna celcom xpax kaw kaw   Fri May 12, 2017 11:15 am

farhanah wrote:
hoho..aku berasa pelan xpax akw kaw tu bagi benefit kat aku kerana aku masih belajar kat kolej kerana lebih 50% internet data tu telah menbantu aku buat lebih banyak assignment pun xpayah bimbang internet data xcukup guna sebulan
kalau kamu yang berminat dengan pelan xpax kaw akw ni tapi kamu hendaklan berumur ke bawah 25 tahun baru boleh memohon pelan ni untuk dapatkan lebihan 50% internet data tu
Back to top Go down
jerrysiah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 2
Join date : 12/05/2017

PostSubject: Re: nak minta cadangan daripada pengguna celcom xpax kaw kaw   Fri May 12, 2017 11:22 am

sitizeeliana wrote:
lgpun aku rasa clcm line skrg bermasalah sikit tapi xtau apa punca..aku pun xpsti masalah ni jd kat tempat aku je atau semua tempat..
aku pun guna celcom tapi aku rasa masalah yang kamu bagitau tu memang xserius lah lagipun pihak celcom sedang menaiktarafkan line dan kelajuan mereka untuk memberi lebih baik sambungan untuk pengguna..
Back to top Go down
nursyafikah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 12/10/2016

PostSubject: Re: nak minta cadangan daripada pengguna celcom xpax kaw kaw   Fri May 12, 2017 11:31 am

bella123456 wrote:
telco lain ada bg calls & msj prcma..yg prepaid ni ada tak bg ape2 yg free ke ape ke?
kamu yang bagitau tu ialah postpaid pelan memang semua telco yang buat promosi kat postpaid pelan ada percuma msj& calls tapi xpax kaw akw ni ialah prepaid pelan yang kerutamaan bagi lebihan 50% internet data tapi kepada pengguna yang berlayak sahaja
Back to top Go down
nursyafikah
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 12/10/2016

PostSubject: Re: nak minta cadangan daripada pengguna celcom xpax kaw kaw   Fri May 12, 2017 11:42 am

jerrysiah wrote:
sitizeeliana wrote:
lgpun aku rasa clcm line skrg bermasalah sikit tapi xtau apa punca..aku pun xpsti masalah ni jd kat tempat aku je atau semua tempat..
aku pun guna celcom tapi aku rasa masalah yang kamu bagitau tu memang xserius lah lagipun pihak celcom sedang menaiktarafkan line dan kelajuan mereka untuk memberi lebih baik sambungan untuk pengguna..
aku setuju dengan pendaapt kamu kerana hanya celcom membuat macan ni untuk menyelesaikan masalah yang pengguna bagitau supaya mereka boleh guna lebih baikpunya sambungan
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: nak minta cadangan daripada pengguna celcom xpax kaw kaw   

Back to top Go down
 
nak minta cadangan daripada pengguna celcom xpax kaw kaw
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Pendidikan :: portal murid-
Jump to: