Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Tayar performance Volkswagen - Scococio ?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ronlim
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 20
Join date : 24/01/2012

PostSubject: Tayar performance Volkswagen - Scococio ?    Mon Oct 13, 2014 4:46 pm

Kelmarin ni tayar untuk Volkswagen - Scococio saya dah haus, ingin tukar tayar performance, yg mana jenama tayar sesuai utk kete saya ? mintak tolong ye
Back to top Go down
minzi
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 24
Join date : 28/01/2012

PostSubject: Re: Tayar performance Volkswagen - Scococio ?    Tue Oct 14, 2014 8:12 am

kereta performance kena guna performance tire la. I rekomen Michelin sebab mereka ada teknologi yg tinggi demi performasi yg maksimum. You boleh cuba Pilot Sport 3, kuat genggaman dan lasak, tak mudah haus.
http://www.michelin.com.my/Products-Services/Car-SUV-LT/passenger_car/Pilot_Sport_3.html
Back to top Go down
cabbagemint
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 12
Join date : 11/07/2012

PostSubject: Re: Tayar performance Volkswagen - Scococio ?    Wed Oct 15, 2014 11:06 am

ronlim wrote:
Kelmarin ni tayar untuk Volkswagen - Scococio saya dah haus, ingin tukar tayar performance, yg mana jenama tayar sesuai utk kete saya ? mintak tolong ye

Bridgestone la.. tayar yang paling bagus di dunia
Back to top Go down
thomasim87
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 12
Join date : 18/09/2012

PostSubject: Re: Tayar performance Volkswagen - Scococio ?    Wed Oct 15, 2014 6:33 pm

sebenarnya ape2 tayar bagi saya adalah sama je.. dah cuba banyak tayar dlm pasaran, seperti : Dunlop, Bridgestone, Yokohama.. semua tayar yg sama la..
Back to top Go down
missycheesie
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 11
Join date : 23/01/2012

PostSubject: Re: Tayar performance Volkswagen - Scococio ?    Thu Oct 16, 2014 9:17 am

I kena pi outstation banyak sebab kerja I. Dari KL pi JB, JB pi Penang.
Dan I memang suka pandu cepat kat highway. Sekarang tayar I ni PS3, I dah guna banyak tayar dan rasa yg ni paling sesuai. Sebab bila hujan, tayar ni sangat stabil dan selamat, bila brake pun sensitive. I dah guna 3 tahun tapi tayar ni nampak baru je, memang tahan lama.
Back to top Go down
zaqzaq
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 14
Join date : 07/02/2012

PostSubject: Re: Tayar performance Volkswagen - Scococio ?    Fri Oct 17, 2014 4:50 pm

tak yah lah speeding byk sgt, nanti kena saman pulak.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Tayar performance Volkswagen - Scococio ?    Today at 8:30 pm

Back to top Go down
 
Tayar performance Volkswagen - Scococio ?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Dunia Permotoran :: Automotif-
Jump to: