Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
montyashley
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 16/11/2011

PostSubject: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Sat Mar 24, 2012 11:00 pm

eh btui ker ni..member i kata minggu depan kat low yat celcom ada tablet fair....iphone RM 500 aje...jika betui macam ni x payah nak tunggu sampai PC fair....

ada member lepak kat low yat minggu depan tolong confirm fair ni yer...jika btui blh jugak beli 1 bijik utk anak i...
Back to top Go down
starbucklover
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 4
Join date : 27/12/2011

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Sun Mar 25, 2012 9:52 pm

jual kat low yat utk RM 500 betul ker ni..jika u cakap jual kat petaling street i caya jugak tu
Back to top Go down
catwang
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 44
Join date : 08/02/2012

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Mon Mar 26, 2012 1:43 am

wahh kalo ni btui, then memang murah lah.. tapi hanya iphone jer? samsung galaxy tab 7.7 ada discount x??
Back to top Go down
montyashley
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 16/11/2011

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Tue Mar 27, 2012 4:12 pm

starbucklover wrote:
jual kat low yat utk RM 500 betul ker ni..jika u cakap jual kat petaling street i caya jugak tu

kakakaka..tu la nak pergi kat low yat tgk dulu..tapi hari jam giler ler...x sempat nak masuk...esok akan pergi lagi sebab kat FB...facebook.com/xpaxfb...member ni beli samsung galaxy tab 7+ tuk RM 699 aje..murah kan???
tapi si member ni dah tunggu lama utk happy hour deal sebelum dpt tab tu kekeke..macam ni kena kem aje kat low yat!!!
Back to top Go down
Ryeonism
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 3
Join date : 26/03/2012

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Tue Mar 27, 2012 5:22 pm

Ni adalah pada Iphone 4S dari RM 558 la .. bukan RM 500 lo... berfikir ia datang dengan hadiah percuma apabila anda mendaftar .... tetapi barisan terlalu panjang jadi saya tidak mengganggu menunggu dan meminta lol ...
Back to top Go down
mikkesho
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 14
Join date : 09/02/2012

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Wed Mar 28, 2012 2:03 pm

montyashley wrote:
eh btui ker ni..member i kata minggu depan kat low yat celcom ada tablet fair....iphone RM 500 aje...jika betui macam ni x payah nak tunggu sampai PC fair....

ada member lepak kat low yat minggu depan tolong confirm fair ni yer...jika btui blh jugak beli 1 bijik utk anak i...
confirm btui la ni sebab pagi ni sy pergi ke sana jer.. legar tu dah penuh dgn gajet2 drpd celcom .. tetapi Iphone tu, sy x pasti la sebab x de masa shopping kat sana
Back to top Go down
designninja
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 29/03/2012

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Thu Mar 29, 2012 9:27 am

Saya membawa sony x-peria, bersama dengan "sony accessory live view", rasa harganya RM300.
Keseluruhan kurang daripada RM1000, sesungguhnya ia adalah satu perjanjian yang baik!! =))
Back to top Go down
catwang
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 44
Join date : 08/02/2012

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Fri Mar 30, 2012 12:33 pm

x de pluang pergi ke low yat lagi la.. sibuk sgt.. tapi mungkin akan pergi dlm minggu ni la.. harap belum habis lagi..
Back to top Go down
montyashley
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 8
Join date : 16/11/2011

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Fri Mar 30, 2012 9:55 pm

catwang wrote:
x de pluang pergi ke low yat lagi la.. sibuk sgt.. tapi mungkin akan pergi dlm minggu ni la.. harap belum habis lagi..

fair ni sampai ahad aje..mulai esok sampai ahad ni ada special deal la..setiap jam ada lucky draw lol...dan galaxy tab 7+ ni di jual kat RM 397..ni dgn broadband percuma lol..murah kan???
Back to top Go down
Jesilee
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 7
Join date : 31/03/2012

PostSubject: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Sat Mar 31, 2012 4:29 pm

Ade ape special surprise hari ni???ade bende free ke???bile,masa???
Back to top Go down
miniang
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 16
Join date : 06/02/2012

PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Sun Apr 01, 2012 5:18 pm

hey guys.. hari ni adalah hari yg terakhir utk I Love Tablet Fair.. i akan pergi ke sana mlm ni utk cari benda yg murah.. hehe.. harap blh dpt samsung tablet hari ni la sebab sy x blh tunggu pc fair tu la..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012   Today at 7:33 pm

Back to top Go down
 
Iphone ..RM 500 aje kat I Love Tablet Fair 2012
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Sains ICT :: Mobile-
Jump to: