Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 kawan nak tukar tayar!

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
anis
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 16
Join date : 16/02/2014

PostSubject: kawan nak tukar tayar!   Mon Dec 15, 2014 10:22 am

skr sekolah cuti,kawan i nak tukar tayar dia kerana skr dia tak perlu bawa anak dia pergi sekolah,dia nak settle sebelum sekolah buka.
dia nak i bagi cadangan dia utk tukar tayar yg blh pandu dgn selesa dan senyap.
siapa tau tayar yg mcm ni?blh beri sikit cadangan?
Back to top Go down
dianaphilip
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 11
Join date : 12/10/2014

PostSubject: Re: kawan nak tukar tayar!   Tue Dec 16, 2014 7:00 am

Tayar Nak jenama ke? Tapi jenama tak semestinya baik..Cuma harga tinggi je..tayar aku tak jenama semua dan semua pun tayar terpakai..asalkan boleh jalan boleh la..tak payah letak banyak duit di tayar niā€¦jalan saja..
Back to top Go down
ronlim
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 20
Join date : 24/01/2012

PostSubject: Re: kawan nak tukar tayar!   Wed Dec 17, 2014 10:34 am

klo mcm tu biasanya daily driving la tu
Pirelli, P3ST ato Falken pon suai utk kwn ko
rage Pirelli dan Falken cheers
P3ST tongue mahal cikit tp senyap bile bawak
Back to top Go down
milooaiss
sargent (lower rank)
sargent (lower rank)


Posts : 46
Join date : 29/04/2013

PostSubject: Re: kawan nak tukar tayar!   Wed Dec 17, 2014 12:31 pm

skrg ni aq tgh pakai tayar Bridgestone Potenza. mungkin tayar ni bukan yg paling senyap lah, tp prestasi tayar ni kira baik jg dh lah, aq rasa puas hati dh. dan harga die x mahal sgt, cukup utk bajet aq lah. hihi
Back to top Go down
rayajass
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 12/10/2014

PostSubject: Re: kawan nak tukar tayar!   Thu Dec 18, 2014 6:59 am

milooaiss wrote:
skrg ni aq tgh pakai tayar Bridgestone Potenza. mungkin tayar ni bukan yg paling senyap lah, tp prestasi tayar ni kira baik jg dh lah, aq rasa puas hati dh. dan harga die x mahal sgt, cukup utk bajet aq lah. hihi
Kalau Tanya aku, aku akan cadang P3ST sebab tayarnya memang x keluar suara ..dan tayar ni memang kenal dengan cengkaman di tanah yg basah..ni sangat penting untuk hidup kitakan..kalau cangkuman x baik di tanah yg licin, mampus la nyawa kita..
Tayar ni sesuai utk kereta keluarga atau org tu guna keretanya tiap tiap hari..sebab selamat diutamakan..

Back to top Go down
bazinga8888
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 9
Join date : 05/04/2012

PostSubject: Re: kawan nak tukar tayar!   Fri Dec 19, 2014 10:19 am

kalau tayar tu mahal, baiklah kualitinya.. elok... What a Face
Back to top Go down
anis
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 16
Join date : 16/02/2014

PostSubject: Re: kawan nak tukar tayar!   Fri Dec 19, 2014 7:39 pm

i akan cadang Bridgestone Potenza dan P3ST utk kawan i,kedua-dua tayar ni agak baik.
lain kali nak tukar tayar ,i mungkin pilih salah satu punya tayar utk tukar.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: kawan nak tukar tayar!   Today at 6:43 pm

Back to top Go down
 
kawan nak tukar tayar!
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Dunia Permotoran :: Automotif-
Jump to: