Warung Sembang-Sembang

warung sembang-sembang..sembanglah disini...
 
HomeHome  Portal NewsPortal News  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Rasa nak beli Ipad air...ok x?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
thomasim87
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 12
Join date : 18/09/2012

PostSubject: Rasa nak beli Ipad air...ok x?   Fri Jan 10, 2014 10:53 pm

saya masih guna Ipad generasi pertama....mcm sudah slow sikit...rasa nak tukar Ipad air yg baru ni..tapi berbaloi x? tapi ipad ni agak mahal sikit kan?
Back to top Go down
tuliperfancy
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 5
Join date : 12/12/2012

PostSubject: Re: Rasa nak beli Ipad air...ok x?   Mon Jan 13, 2014 6:05 pm

thomasim87 wrote:
saya masih guna Ipad generasi pertama....mcm sudah slow sikit...rasa nak tukar Ipad air yg baru ni..tapi berbaloi x? tapi ipad ni agak mahal sikit kan?

kenapa nak beli lagi kalao dah ada tablet...kayanya TT ni..
kalao mcm bagi saya yg x ada tablet..mmg ada sebab yg munasabah untuk beli..kekeke ...saya juga gemar Ipad Air sebab amat ringan
Back to top Go down
alorvera77
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 1
Join date : 15/01/2014

PostSubject: Re: Rasa nak beli Ipad air...ok x?   Wed Jan 15, 2014 1:01 am

thomasim87 wrote:
saya masih guna Ipad generasi pertama....mcm sudah slow sikit...rasa nak tukar Ipad air yg baru ni..tapi berbaloi x? tapi ipad ni agak mahal sikit kan?

slow tapi masih guna jgnlah tukar..
ipad air ni mmg mahal sgt i rasa tak berbaloi nak tukar.. lagi fungsi dia lebih kurang same je.
Back to top Go down
minzi
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 24
Join date : 28/01/2012

PostSubject: Re: Rasa nak beli Ipad air...ok x?   Wed Jan 15, 2014 5:34 pm

alorvera77 wrote:
thomasim87 wrote:
saya masih guna Ipad generasi pertama....mcm sudah slow sikit...rasa nak tukar Ipad air yg baru ni..tapi berbaloi x? tapi ipad ni agak mahal sikit kan?

slow tapi masih guna jgnlah tukar..
ipad air ni mmg mahal sgt i rasa tak berbaloi nak tukar.. lagi fungsi dia lebih kurang same je.

Kalao suka...beli sajelah ...x perlu fikir lama...
kalao rasa mahal...boleh pergi buat research dekat mana2 Telco untuk banding harga..mungkin akan dpt harga yg rendah..
Back to top Go down
ronlim
constabel (Lower rank)
constabel (Lower rank)


Posts : 20
Join date : 24/01/2012

PostSubject: Re: Rasa nak beli Ipad air...ok x?   Thu Jan 16, 2014 5:44 pm

kalao tau telco mana yg paling murah...cepat 2 bagi tau saya !X suka tablet atau Asus...cuma nak apple product...sudah give up dgn brand lain
Saya juga nak beli Ipad air untuk mak saya..sebab ada facetime...dpt jimat bil telefon..
Back to top Go down
vivivi
police recruit (lower rank)
police recruit (lower rank)


Posts : 12
Join date : 09/02/2012

PostSubject: Re: Rasa nak beli Ipad air...ok x?   Fri Jan 17, 2014 10:57 am

thomasim87 wrote:
saya masih guna Ipad generasi pertama....mcm sudah slow sikit...rasa nak tukar Ipad air yg baru ni..tapi berbaloi x? tapi ipad ni agak mahal sikit kan?

apple produk paling best sekali lah! Belilah ipad air tentu tak salah mia. Pilah sign pakej dgn telco.. I nampak kawan I sign dgn celcom. I rasa dia offer lebih baik kut? U boleh check website tgk sebelum beli..
https://www.celcom.com.my/personal/devices/ipad/overview/ipad-air
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Rasa nak beli Ipad air...ok x?   Today at 7:35 pm

Back to top Go down
 
Rasa nak beli Ipad air...ok x?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Warung Sembang-Sembang :: Ruang Komuniti :: Kopitiam Corner-
Jump to: